2777
2789
عنوان

اونایی که بوتاکس زدن

579 بازدید | 28 پست

بچها من پنجم رفتم بوتاکس زدم همجا ۷۵۰ تا ۹۰۰ میزنن پیشونی خط اخم و دور چشم این فق دور چشم منو زد با وسط دو ابرو ازم ۱ تومن گرف حالا اخم میکنم ی آبروم خیلی میره بالا یکی میمونه پاین خیلی خنده دار میشه 😂گفتم گرون گرفتی میگ مصپورت زدم همجا همین نمیزنن مگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصپورت امشب زدم ۸۵۰

پایین چشمهاتون زد

واسه من سری قبل زد

این سری نزد

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
منم همین بلا سرم اومد رفتم پولمو گرفتم چه فایده وقتی میخندم رو گونم چاله میفته باید صبر کنم تا اثربو ...

پول داد من اومدم پیام دادم گفت کلا ۱ تومن ب من اونجا گفت ۱۲۰۰ ولی انق عصبیم بخدا تازه چشمم هم بدجور درد میکنه پلکمم افتاده

من الان ۳۵ سالمه از ۲۷ سالگی میزنم ولی ایندفعه آخر اونجای همیشگی نرفتم اینطوری کردن .عزیزم فردا محکم ...

تهرآن زدم خودم زنجان زندگی میکنم برم آخر ماه ببینم چی میش باید دعوا بگیرم فک کنم هرچند باز میدونم نمیده

پول داد من اومدم پیام دادم گفت کلا ۱ تومن ب من اونجا گفت ۱۲۰۰ ولی انق عصبیم بخدا تازه چشمم هم بدجور ...

پنجم چه ماهی رفتی؟

امروز پنجمه

من امروز  ژل و بوتاکس رو باهم زدم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
تهرآن زدم خودم زنجان زندگی میکنم برم آخر ماه ببینم چی میش باید دعوا بگیرم فک کنم هرچند باز میدونم نم ...

نه عزیز نیازی به رفت و آمد نیست بگو پولمو واریز کن یا زنگ میزنم اتحادیه بیاد جمعتون کنن . مطمئن باش پولتو میدن

وای پلکمم افتاده 

زیر ابروت زده؟

نه عزیز نیازی به رفت و آمد نیست بگو پولمو واریز کن یا زنگ میزنم اتحادیه بیاد جمعتون کنن . مطمئن باش ...

واقعا فردا میزنم ولی حالا میگ ازکجا معلوم راس میگی اونجور میبینه انق من احمقم بخدا انق گشتم گشتم رفتم یجا بیخود زدم بقول خواهرم گول ظاهر میخورم