2777
2789

ما فعلا عقد نکردیم ولی همه چیز جدی هستش ، کل خانواده ها خبر دارن ، بنا به دلایلی فعلا از عقد خبری نیست تا بعد 

برادر بزرگه نامزدم چند ساله ازدواج کرده ولی زنش یکسال از من کوچیکتره

بچها این از همون روز اول منو اذیت کرد ، یبار به مامان نامزدم گفت این دختره پسرتو ازت میگیره 

یبار کلی پشت سرم حرف زد 

یه مدت خواستیم صمیمی بشیم ، می‌رفت هزار تا میزاشتی رو حرفای من به خانواده نامزدم می‌گفت ، آخر سرم به مادرشوهرش گفت تو منو انتخاب کردی سلیقت خوبه فکر نکنم از این دختره خوشت بیاد!!!! بعدشم کاملا بیخودی زد منو از همه جا بلاک کرد!!!!!!

حالا من لیسانس ، شاغل ، ایشون سیکل ، خانوادش از هم جدا شدن و پیش مادر بزرگ بزرگ شده

حتی جهازم بهش ندادن 

واقعا همیشه نفرینش میکنم تو دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونستم بچه طلاق بودن میشه جزو بدیای یه ادم انتخاب نشدن کی نسل ادمایی مثل شما منقرض میشه که به یه بچه ایی که پدر و مادرش از هم جداشدن اینجوری توهین نکنین  

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
نمیدونستم بچه طلاق بودن میشه جزو بدیای یه ادم انتخاب نشدن کی نسل ادمایی مثل شما منقرض میشه که به یه ...

اینهمه از اخلاقای بدش نوشتم فقط همینو دیدی؟؟ اره عزیزم کنار خانواده بزرگ شدن خیلی مهمه مخصوصا برای دختر!!!!!!

اینهمه از اخلاقای بدش نوشتم فقط همینو دیدی؟؟ اره عزیزم کنار خانواده بزرگ شدن خیلی مهمه مخصوصا برای د ...

واقعا برات متاسفم  

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak