2777
2789
عنوان

همسایه ها یاری کنید تا من شوهر داری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرشمفت خوره 😒😒

شوهرش هم کار می‌کنه خرجی میده برای اجاره خونه اینا وقتی پول داره این خانم باید کمک همسرش بکنه نه بره بده به داداشش بدون مشورت هرچی هم باشه آدم وقتی ازدواج می‌کنه باید با همسرش مشورت کنه پول هم برای دو طرف هست هرچی پول باشه باید بیاد وسط

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

اول اینکه از اول عادت نیکردی و عادتش نیدادی خرج خودت و بالاتر اون تیکه تیکه طلا برای خودت میخردی هم به عنوان سرگایه زندگی همم به عنوان هدیه و چیزی برای خودت 

دوم اینکه اگه قراره زن و شوهر کار کنند نباید قرار و نداری باشه تو اونو  بده من اونو میان وسط و میریزن باید بدونید  دوتاتون توی یه تیم هسید 

سوم اینکه شما درسته پول خودته باید قبل دادن به داداشت میگفتی به همسرت فک کن اون بدون اینکه به تو بگه پول قرص بده به خاهرش تو تو حالت مهربانه عصبی بودی که جرا با من نگفتی لااقل به من میگفتی در صورتی که حتی از ته دلت نمیخاسی بهش بدی

شوهرش هم کار می‌کنه خرجی میده برای اجاره خونه اینا وقتی پول داره این خانم باید کمک همسرش بکنه نه بره ...

شما برو حرفا اسی روبا دقت بخون بعد اینطوری بگو لطفاااا

https://daigo.ir/secret/41700181532

شوهرش هم کار می‌کنه خرجی میده برای اجاره خونه اینا وقتی پول داره این خانم باید کمک همسرش بکنه نه بره ...

شوهرم فقط اندازه اجاره خونه و بدهی‌های خودش کار میکنه هیچ موقعه هم نظر منو توی پول قرض گرفتن از کسی نمیپرسه

شوهرم فقط اندازه اجاره خونه و بدهی‌های خودش کار میکنه هیچ موقعه هم نظر منو توی پول قرض گرفتن از کسی ...

پس خرید خونه خورد و خوراک و پوشاک با کی هست

اول اینکه از اول عادت نیکردی و عادتش نیدادی خرج خودت و بالاتر اون تیکه تیکه طلا برای خودت میخردی هم ...

ببین بخدا سه چهار سال اول همین بودم اما شوهرم خیلی سواستفاده کرد فقط میگفت اندازه امروزمون زندگی کنیم و پولامونو خرج خوشی امروزمون کنیم شاید فردا مردیم خب منم به آینده نیاز دارم هیچ موقعه هم یه هزارتومنی بعنوان خرجی بهم نمیداد و نمیده واسه همین منم اومدم کلا ازش سوا کردم همه چیمو الان عذاب اینو دارم که خدا پیش خودش بگه بنده من چقدر حقیره یه درامد آب باریک سر راهش گذاشتم شوهرش رو فراموش کرد اما خدا شاهده شوهرم خیلی به من عذاب داد یکسال کامل تو خونه موند گفت نمیتونم کارگری کنم سر کار نرفت با بدترین شرایط من باز موندم

پوشاک که هرکس برای خودش میخره من الان دوساله یه شال شوهرم برام نگرفته ولی خوراک‌شام و نهار رو اون می ...

نظرم اینه دونفرتون حقوق هاتون بزارید رو هم دیگه توی یه کارت و بعد ازش استفاده کنید یا یکی حقوقش پس انداز بشه یکی خرج بشه حق داری بلاخره شوهرت هم باید یه شال بی عرضه هم که باشه برات بخره چی بگم