2777
2789
عنوان

خونریزی سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو بیمارستان دستور سقط ندادن؟ 🤔

بیمارستان رفتم دکتر گفت اگه گرمیجات بخوری خودش طبیعی دفع بشه بهتره تا کورتاژ یا ساکشن بشی ، گفت اگه تا یکهفته دیگه خونریزی نشدی بیا بیمارستان ، که دیگه افتادم ب خونریزی

مریم گلی و بومادران برای اینه ک بقایا باقی نمونه و اینکه دکترت باید قرص متیل فکر کنم بود اگه اشتباه ...

برای چیه این قرص؟ من سه روز پیش بیمارستان بودم اون موقع خونریزی نداشتم دهانه رحمم بسته بود دکترم دستوری نداد امروز خونریزی گرفتم 

بیمارستان رفتم دکتر گفت اگه گرمیجات بخوری خودش طبیعی دفع بشه بهتره تا کورتاژ یا ساکشن بشی ، گفت اگه ...

من کورتاژ شدم خیلی راحت بود فقط ترسیده بودم مثل بید می لرزیدم ولی هیچی حس نکردم 

برای چیه این قرص؟ من سه روز پیش بیمارستان بودم اون موقع خونریزی نداشتم دهانه رحمم بسته بود دکترم دست ...

نگفته بری پیشش باز؟ چون بعدش ازت سونوی واژینال می گیره تا ببینه بقایا نمونده باشه