2777
2789
عنوان

به نظرتون پیام بدم یا نه؟!

141 بازدید | 13 پست

من با یه نفر یه هفته دوستم پسرم هست

اون که خودش گفت سرم شلوغه کارامه بی معرفتی منو پای همین بزار

من یکی دوبار پیام دادم بهش الان پیام بده اشکالی داره؟!دلم تنگ شده

نه 

من اگه بودم نمی‌دادم 

حالا خود دانی🤨😂

من به کسی که چند ساله دوستم پیام نمیدم اول اگه نباشه چه برسه کسی که یه هفته میشناسم 

بزار خودش پیش قدم شه یاد بگیره

تو اگه بری همش منتظر اینه تو پیام بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نده

یه پسر بخوادت ، از همه چی میگذره و بهت پیام میده

اصلا پیگیر نشو و خودتو مشغول نشون بده ، خودش میاد

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

اصلا پیام نده،وزیر کشورم وقت داره به اندازه ی پیام دادن،تازه پیام داد تو خودتو مشغول نشون بده همیشه،این راز ی رابطه ی موفقه که طرف فک نکنه تو آطل و باطل نشستی لنگ ی اس ام اسش یا زنگش،اصلا هیچوقت نگو چرا پیام نمیدی،هیچوقت نگو چه عجب یاد من افتادی،این جمله ها یعنی من منتظر تو نشستم چشمام به گوشی سفید شده😅

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
به نظر شما کار درست چیه؟!میشه راهنمایی کنید

نظر من مهم.نیست 

خدا میگه اگه صبر کنی وگناه نکنی عزیزت میکنم

یه زندگی بی استرس قشنگ بهت میدم واون دنیا یک ابد 

ناز ونعمت 

موفق بشی که عاقبت بخیر بشی

🙏