2777
2789
عنوان

🔴خاطره dark سربازی کلانتری

1122 بازدید | 89 پست

صبح زود بود یه دختر چادری اومد توکلانتری وشروع کرد به گریه کردن و خودشو می زد ومی گفت بهم تجاوزشده.......می گفت دوتا پسر تو محله شون بهش تجاوز کردن......

به حکم قاضی دوتا پسرو بازداشت کردیم...دختره هم رفت پزشک قانونی تا معاینه بشه.....اون دوتا پسرو با دستبند بردمشون دادسرا.....

توصف بودیم تا قاضی ازما بخواد بریم تو وحکم بده....یکیشون  بهم گفت:سرکار من کاری نکردم این دختره تهمت زده...

گفتم:تو که سابقه ی موتور دزدی داری،ازت بعید نیست تجاوزم کرده باشی....گفت نمیگم آدم درستی هستم ولی این دختر باهمه می پره....هر روز بایکی رفیقه....گفتم می تونی ثابت کنی؟

با گوشیش عکسای اینستا وجاهای دیگه ش رو درآورد....دیدم بی راه نمیگه ،وضعش خرابه......

گفتم بده یکی از فامیلات سریع عکس رنگی بگیره برسونه تابه قاضی نشون بدیم فقط بدو.....

عکسارو آورد وبه قاضی نشون دادیم....قاضی به مادر دختره گفت این چه وضعیه که دخترت داره؟

قاضی دستور داد پسرا برن بازداشتگاه موقت تا تکلیف اونا ودختره رو مشخص کنه.....

چندروز گذشت ودختره رضایت داد ....بعدش یه روز تو پارک داشتیم گشت می زدیم....یهو دیدم همون پسره واون دختری که بهش تجاوز شده بود دارن باهم سوار موتور رد میشن وبگو بخند می کنن.....

چند لحظه مکث کردم وبعدش خنده م گرفت،رفیقم گفت چته؟(گفتم هربار که کات می کردن تو اینستا وتلگرام هم دیگه رو بلاک می کردن...این بار دختره می خواست با نیرو انتظامی بلاکش کنه...)

احترام احترام میاره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندر روابط حسنه ی هیستریونیک و آنتی سوشیال

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
نمیدونم اینا که گفتی  چین ولی رابطه  وآدم سمی زیاده

دوتا اختلال شخصیت اند که زیاد به تور هم می خورن

هیستریونیک یعنی کسی که نیاز بیمارگونه به جلب توجه داره (بد لباس می پوشن و ...)

آنتی سوشیال هم کارای مجرمانه می کنه

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
درسته...من سرباز کلانتری بودم

بچه بودم میگفتم خب بزرگ میشم پلیس میشم شوهرم پلیس میشه:/

رمان میخوندم اصلا یه وضعیتی داشتم

منو چرا خدا سوسک نمیکنههه

وای ولی نشدم.

دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.
دوتا اختلال شخصیت اند که زیاد به تور هم می خورن هیستریونیک یعنی کسی که نیاز بیمارگونه به جلب توجه د ...

وهردو برای هم مضرن وبهم آسیب می زنن....این تجاوز واون شکایت و......

احترام احترام میاره....
بچه بودم میگفتم خب بزرگ میشم پلیس میشم شوهرم پلیس میشه:/ رمان میخوندم اصلا یه وضعیتی داشتم منو چرا ...

پلیس بودن به درد نمیخوره....برو تاپیکای قبلیمو بخون متوجه میشی

احترام احترام میاره....