2777
2789

من بخاطر مشکلات شخصی و افسردگی نتونستم هیچی بخونم 

۱۷سالمه دهم انسانم‌ مدرسم شبانه روری بود ولی امتحانا سراسرین‌

منم هیچی نخوندم فقط میتونم تودوروز فاصله هایی ک بین امتحانا گذاشتن. بخونم 

رد میشم ارع؟

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

میتونی عزیزم ولی در حد پاس شدن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگه بخونی خوب خوب.نه

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اراده کن بجای ول چرخیدن تو گوشی من مطمئنم حتی اگه نمره خوبی نگیری پاس میشی 

درس خوندن فقط شروعش سخته موتورت گرم سه درست میشه

الهی هر آنچه که خیر است وما نمی‌دانیم...🥹♥️تیکر به وقت یه اتفاق خوب(:
میتونی عزیزم ولی در حد پاس شدن

اگه دهم و معدل و نمرم‌پایین شد خیلی رو کنکورم‌ تاثیر داره؟

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
اگه دهم و معدل و نمرم‌پایین شد خیلی رو کنکورم‌ تاثیر داره؟

نمیدونم حالا دهم که گذشت بقیه پایه ها رو درست بخون

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/