2777
2789
عنوان

دنس>>>

280 بازدید | 16 پست

رقصیدن واقعا خیلی برای روحیه خوبه...تجربه خودم اینه که من اول دنسای کیپاپو دیدم و خوشم اومد،ولی مثل بچه ها میرقصیدم،در نتیجه رفتم کلاس دنس هیپ هاپ ، که واقعا خیلییی خوبهههه ، الان سه ماهه دارم میرم و اصلا واایییی

شما چطور؟رقصیدنو دوست دارید؟

سوالی درباره کلاس دنسو اینا داشتینم در خدمتم ، یسری نکته هم بهتون میگم ...

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا فکر میکنن دنیای کیپاپ مثل هیپ هاپی ولی اصلا اونجوری نیست ، هیپ هاپ مال آمریکاعه و کیپاپ مال کره جنوبی 

سعی کنین قبلش تمرینات انعطاف پذیری رو سرچ کنین و آشنا باشید باهاش،اگه قبلا باشگاه اینا رفتید چه بهتر

یه نکته دیگه استایل واقعاااا مهمه ، برای هیپ هاپ اصولاً استایلا لش و اورسایزن ، پس با لگ یا لباس مجلسی نرین (زخم خوردم 😭😂)

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

این شهرستانه خراب شده همینم نداره

من خودمم شهرستانم،ما داریم که

اکثرا توی باشگاه ها پیدا میشه

هزینش چقده؟ چند جلسس؟ 

قبل عید ۶۲۰ بود ۸ جلسه ، ولی بعد عید مربی خودمون زیادش کرد ،شد ۱ تومن ۱۲ جلسه ، چون ما دوبار در هفته هستیم

قبل عید ۶۲۰ بود ۸ جلسه ، ولی بعد عید مربی خودمون زیادش کرد ،شد ۱ تومن ۱۲ جلسه ، چون ما دوبار در هفته ...

تشکر♥️ 

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
اسمه شهرستانو میگی؟

متاسفم،ولی از شهرستان های استان تهران هستیم

البته اینجا از اول امکاناتش اوکی بود از لحاظ کلاس و اینا

من گودی کمر دارم بدنمم خشکه انعطاف نداره

به درد دنس میخورم یا نه؟😂🤦🏻‍♀️😭

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
من گودی کمر دارم بدنمم خشکه انعطاف نداره به درد دنس میخورم یا نه؟😂🤦🏻‍♀️😭

منم گودی کمر دارم ، اصلا حرکاتش زیاد سنگین نیست ، همین که حوصله داشته باشید و با عشق بیاین کافیه .

برای انعطافم سعی کن همون کاری که بالاتر گفتمو انجام بدی ، چون اونجا قبلش گرم میکنیم 

منم گودی کمر دارم ، اصلا حرکاتش زیاد سنگین نیست ، همین که حوصله داشته باشید و با عشق بیاین کافیه .بر ...

من عاشق دنسای کیپاپم ولی روم نمیشه تو جمع برقصم باشگاه رقصم تو شهرستان مون یکی هست اونم بچه مچه میرن کلا تو شهرمون هیچکس ذوق این کارا رو نداره

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

سلام عزیزان ، 

من به با اجبار همسرم کلاس رقص شرکت کردم.  

اینقدر کلاسم رو دوست دارم که روزی هزار بار از همسرم ممنونم ، 

استاد رقصمون خانم لیلی هستش ، آواز هم آموزش میدن ، 

انگار با هنر به این دنیا اومدن ، اینقدر که عالی هستن ، 

شمارشون رو یادمه. البته دوتا خط داشتن ، ولی  یکیش رو یادمه

۰۹۱۲۶۳۶۰۸۹۰