2777
2789
عنوان

جواب رو ببرم دکتر نشون بدم یا نه؟؟

1095 بازدید | 61 پست

من دو هفته پیش اندوسکوپی کردم دکتر همونجا برام امپرازول نوشت گفت ی ماه دگ جوابو بیار اینم بخور

حالا جوابی ک برام اومده خیلی بد و در شرایط بحرانیه زنگ زدم ب دکتر گفتم دوتا نتیجه داده اونم سوالی نکرد فقط گفت قرصاتو بخور برگه تم بیار

تعداد رای : 10
نظرسنجی
فردا برم ؟
9
90%
دو هفته ی دگ برم؟؟؟
1
10%

این دیگه نظر سنجی داره؟هرچه زودتر بهتر گلم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ب اقامون ک گفتم گفت نمیدونم دلم شکست 

وا در این مورد مشورت میکنی دختر سلامتیته 

هلیکوباکتر رو هرچه زودتر باید درمان کنی

علائمت چی بود

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
وا در این مورد مشورت میکنی دختر سلامتیته  هلیکوباکتر رو هرچه زودتر باید درمان کنی علائمت چی ب ...

ممنون 

الان هم با هم قهر کردیم بهش گفتم منکه برات مهم نبودم و نتیجه اش فرقی نداشت چرا اندو کردیم خب نمیکردیم الکی هزینه نمیدادیم نگه میداشتی من بمیرم برا اون یکی خانومت مهریه اش کم نمی اومد

هلیکو منم دارم درمان نکردم خاک تو سرم اکثرا دارن اون یکی نمیدونم چیه

نازنین تو هنوز نرفتی دنبال درمان یادمه تاپیک میزدی برای معده ات

بنظرتون.من هول شدم؟؟

نه گلم شاید همسرت نخواسته مضطرب بشی برای همین عکس العملش اینطوری بوده..حتما بور درمان کن 

نگران نباش تحت درمان قرار بگیری زود خوب میشی😍

نازنین تو هنوز نرفتی دنبال درمان یادمه تاپیک میزدی برای معده ات

نه کتی خاک تو سرم یعنی انقد چرک خشک کن و میترانیدازول برا دندونم خوردم خستم 😞

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم