2777
2789
عنوان

الان تاپیک چشم رنگیشو دیدم نمیدونم چرا بهم برخورد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 59 پست
حق گفتی

خودم ی همکلاسی داشتم چشما عین وزق ابرو مژه بور... بین ابروهاشم دومتر فاصله ما رو حامله کرده بود با رنگ سبز چشاش... تازه رنگشونم سبز قشنگی نبود ی سبز بدرنگ  یا اون یکی دوستم چشما کتو عسلی ابرو و مژه اصلا نداشت خودشو با زیباترین سلبریتیا مقایسه میکرد اعتماد به نفس بالایی داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برعکس همه دلم واسش سوخت نباید حرفاشو زیاد جدی میگرفتن به تاپیکشام نگا میکردین متوجه میشدین

محصولات طارم..زیتون روغن زیتون (دارویی)              رب انار ،ترش انار ،برنج ...جزئی وکلی به شرط آزمایش ....لینک غرفه باسلام https://basalam.com/zeyton2020tarom
الان این یه ورش سانتافه اس یه ورش پرایده طبق نظریه تاپیک کاربری که گفته بود چشم رنگی ها لامبورگینی ا ...

والا چشم قهوه ای بیشتر بهش میاد... بعضی از رنگایه چشم خیلی روشن و ضایعن ادم همون قهوه ای رو به اینجور رنگا ترجیح میده

والا چشم قهوه ای بیشتر بهش میاد... بعضی از رنگایه چشم خیلی روشن و ضایعن ادم همون قهوه ای رو به اینجو ...

هر رنگی قشنگیه خودش رو داره🤷

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نه واقعا هر رنگی قشنگ نیست الان به نظرت این رنگ چشم قشنگه؟ 

به نظر من بله🤷هر رنگی یا هر کسی با هر جور چهره ای زیباییه خاصه خودش رو داره

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴