2777
2789

یچیزی سفارش دادم قیمتش ۵۵۴ تومن بود ،حالا امروز از تیپاکس برام پیام اومده ،ارزش بسته رو زده ۲۰۰تومن

بنظرتون اشتباهی چیزی شده؟

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم

برو از تیپاکس بگیرش

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو از تیپاکس بگیرش

خب تازه امروز ثبت شده هموز نرسیده

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم
نه تیپاکس مزخرفترین سیستم پستی هست همین حدودا کرایه میگیره.

یعنی چی؟ ۲۰۰تومن کرایه؟

اون سقف خسارته یعنی اگه خراب بشه ۲۰۰تومن بهت برمیگردونن

وای یعنی امکانش هست خراب بشه

یه شومیز سفارش داده بودم

آها اون مبلغ جبران خسارته یعنی اگه بسته بلایی سرش بیاد ۲۰۰ هزار تومن بهت برمیگردونن

یعنی ممکنه بستم اتفاقی بیفته براش؟؟ خیلی ضروریه یه شومیزه واسه مراسم سفارش دادم

یعنی ممکنه بستم اتفاقی بیفته براش؟؟ خیلی ضروریه یه شومیزه واسه مراسم سفارش دادم

ن هیچی نمیشع 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
ن هیچی نمیشع 

اگه از تهران بخوان بفرستن به جنوب کشور حدودا چقد زمان میبره؟