2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

60 بازدید | 4 پست

💫جلو آینه بایست و با صدای بلند تکرار کن:

امروز متعلق به من و آرزوهای من است .من آغاز می کنم خواستن هایم را و نتیجه اعمال خود را با دلی به وسعت دریا به شعور موجود در هستی می سپارم .

امروز در هر لحظه با افکار و احساسات زیبا زندگی می کنم و ایمان دارم اینگونه زندگی ام زیبا می گردد.

امروز خود را دوست می دارم و با دل و جان در حال زندگی می کنم و با این آگاهی که آینده ام درخشان و شادمان و ایمن است هر لحظه را به خوبی تجربه می کنم .

من فرزند محبوب کائناتم و کائنات با مهر و محبت از اکنون تا ابد الاباد از من مراقبت می کند ...

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

💫با در آغوش گرفتن درختان، استرس‌هاي خود را كاهش دهيد

محققان مي‌گويند؛ در آغوش گرفتن يك درخت مي‌تواند سبب آرامش شما شود و استرس و تنش‌هايتان را كاهش دهد.

محققان در يك كنگره بين‌المللي كه در سئول برگزار شد، ادعا كرده‌اند كه بغل كردن يك درخت به بهبود و تسكين برخي از استرس‌هاي انسان كمك مي‌كند؛ چون سرسبزي و طبيعت، اثرات شفابخش شگفت انگيزي روي سلامت جسم و ذهن انسان دارد.

ملاقات‌هاي مكرر با جنگل‌ها و فضاهاي سبز، استرس را از بين مي‌برد، خلق وخو را بهبود مي‌بخشد و موجب كاهش خشم و عصبانيت شده و به طور كلي شادماني و سرخوشي را افزايش مي‌دهد.

به گزارش سايت پزشكي مدگورو، فضاي سبز و درختان هم چنين اثر مثبتي روي سيستم ايمني بدن دارد چون برخي از فعاليت‌هاي سلولهاي قاتل طبيعي را دستكاري كرده و در نتيجه سلولهاي سرطاني را نابود مي‌سازد.

محققان معتقدند كه بهبود فرد در محيط‌هاي طبيعي در مقايسه با فضاهاي شهري بهتر و سريعتر صورت مي‌گيرد و فضاهاي سرسبز فشار خون، ضربان قلب، تنش‌هاي ماهيچه‌اي و حتي سطح هورمونهاي استرس زا را كاهش مي‌دهد.

دكتر ايوا كارجالانين پژوهشگر انستيتو تحقيقات جنگل فنلاند در اين باره تاكيد كرد: بسياري از افراد وقتي به طبيعت مي‌روند، احساس آرامش مي‌كنند اما بسياري از ما نمي‌دانيم كه طبيعت اثر شفابخش روي سلامت مان دارد.

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

اوضاع مردم خیلی خرابه 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.