2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلییی زوده ۱۰روز مونده ب موعد نشون نمیده منه بدبخت ۶روز مونده ب موعد هنوز بی بی نزدم مث چی ترسیدم ک اگ پریود شم چیییی🥺🥺

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
چون استرس داری مطمئن باش این ماه باردارنیستی

آخه بعد سقطم اولین ماهه اقداممه و تمام حسام و علائم هام مثل اونماهه ک باردار بودم خیلی امید دارم اما خب اره استرس لعنتییییی همچیو خراب میکنه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
آخه بعد سقطم اولین ماهه اقداممه و تمام حسام و علائم هام مثل اونماهه ک باردار بودم خیلی امید دارم اما ...

ایشالله باردارباشی من خودمم تواقدامم ولی استرس مانع بارداریه هرچقدم بدنت سالم باشه

ایشالله باردارباشی من خودمم تواقدامم ولی استرس مانع بارداریه هرچقدم بدنت سالم باشه

اره درست میگی 

ماهه چندمه ک اقدامی؟

دوماهه اگه بارداربودی این ماه برای منم دعاکن

چشم عزیزم انشاله شمام بارداری 🥲❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز