خیلییی زوده ۱۰روز مونده ب موعد نشون نمیده منه بدبخت ۶روز مونده ب موعد هنوز بی بی نزدم مث چی ترسیدم ک اگ پریود شم چیییی🥺🥺
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
آخه بعد سقطم اولین ماهه اقداممه و تمام حسام و علائم هام مثل اونماهه ک باردار بودم خیلی امید دارم اما خب اره استرس لعنتییییی همچیو خراب میکنه
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
ایشالله باردارباشی من خودمم تواقدامم ولی استرس مانع بارداریه هرچقدم بدنت سالم باشه
اره درست میگی
ماهه چندمه ک اقدامی؟