😁😁😁 یه خاطره باحال از کلمه " داف "
احتمالا میدونید که کامیونی داریم با برند داف " DAF "
خانوم داداشم استاد دانشگاهه ، یه روز که یکی از دانشجوهاش ارائه پایان نامه داشت ، منم باخودش برد دانشگاه ، اون دانشجوی آقا که پسر باشخصیتی هم بنظر میرسید ، داشت پروژه شو توجیه میکرد، رسیدن به اینجا که :
آبجیم ( خانم داداشم ) به اون اقای دانشجو گفت : شما برای حمل مصالح و تردد تا این ارتفاع مشکل داری و ممکنه عملا صرفه اقتصادی نداشته باشه راهکارت ، که یهو پسره گفت : یه " DAF " داشته باشی راحت میتونی بری تا اون ارتفاع 😄😆😅😅😅😅😅😅😅
آبجیم ( خانم داداشم ) یه ژست کفتری گرفت ، یه نگاهی بهش انداخت گفت : خیلی زشته که تو یه همچی جمعی چنین مساله ای رو عنوان میکنین، بهتره شما فکرتون فعلا متمرکز دفاعیاتتون باشه.
اونم گفت : من فکرم متمرکز دفاعیاتمه استاد ، شما میگین نمیشه با کامیونهای معمولی تا اون ارتفاع تردد کرد منم منظورم این بود که با کامیونهای " DAF " میشه، حالا استاد شما از داف چی توی ذهنتون داشته جولان میداده دیگه من ازش بیخبرم.
حالا فکرشو کنین : این دیالوگ توی یه جمع حدودا ۱۲ ، ۱۳ نفری دکتر و مهندس و هیات علمی و رئیس دانشکده و ... که اکثرا هم آقا بود ، برقرار شد ، وااااااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 این آبجی من قررررررمز شده بود عین لبو .
منم دست خودم نبود خب دیگه چیکا میکردم خندم گرفت ، کل کلاس رفت رو هوا ، اومدیم که بیرون ( موقع پایبن اومدنم که قبلش کلی تیپ زده بود پاش پیچ خورد ، پاشنه کفششم در رفت 😂😂😂😂😂 ) تا خونه مثل بالون باد کرده بود اصلا حرف نمیزد. اخرشم گفت تقصیر تویه خندیدی همه خندیدن .
میگم بابا تقصیر خودته ، خو چرا فکر کردی که یه آقا دیگه آنقدر باید بلانسبت احمق باشه که چنین چیزی رو تو اون جمع مطرح کنه ؟
میگه والا منم کارشناس ماشین سنگین نبودم ، از کجا باس خبر میداشتم که یه همچین کلمه زشتی رو گذاشتن اسم کامیون ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وااااای خدایا ، بخدا هیچوقت یادم نمیره آنقدر خندیدم رسیدیم خونه مامانیم فکر کرد دعوامون شده گریه کردم . .الهی بمیرم براش چقدر طفلی سرخ و سفید شد 😅😅😅😅😅😅😅😅
یه تاپیکی خوندم که یکی به یکی گفته بود بابد خیلی دافی
همونجا ریپلای کردم ، الانم گفتم تاپیک بزنم یکم بخندیم.
خلاصه حواستون باشه داف فقط همونیکه تو ذهن منحرف منو شماست، نیست معانی مختف دیگری هم داره 😉🫠😄😄😄