2777
2789

😁😁😁 یه خاطره باحال از کلمه " داف " 

احتمالا میدونید که کامیونی داریم با برند داف " DAF " 

خانوم داداشم استاد دانشگاهه ، یه روز که یکی از دانشجوهاش ارائه پایان نامه داشت ، منم باخودش برد دانشگاه ، اون دانشجوی آقا که پسر باشخصیتی هم بنظر می‌رسید ، داشت پروژه شو توجیه می‌کرد، رسیدن به اینجا که : 

آبجیم ( خانم داداشم ) به اون اقای دانشجو گفت : شما برای حمل مصالح و تردد تا این ارتفاع مشکل داری و ممکنه عملا صرفه اقتصادی نداشته باشه راهکارت ، که یهو پسره گفت : یه " DAF " داشته باشی راحت میتونی بری تا اون ارتفاع 😄😆😅😅😅😅😅😅😅

آبجیم ( خانم داداشم ) یه ژست کفتری گرفت ، یه نگاهی بهش انداخت گفت : خیلی زشته که تو یه همچی جمعی چنین مساله ای رو عنوان میکنین، بهتره شما فکرتون فعلا متمرکز دفاعیاتتون باشه. 

اونم گفت : من فکرم متمرکز دفاعیاتمه استاد ، شما میگین نمیشه با کامیونهای معمولی تا اون ارتفاع تردد کرد منم منظورم این بود که با کامیونهای " DAF " میشه، حالا استاد شما از داف چی توی ذهنتون داشته جولان می‌داده دیگه من ازش بی‌خبرم.  

حالا فکرشو کنین : این دیالوگ توی یه جمع حدودا ۱۲ ، ۱۳ نفری دکتر و مهندس و هیات علمی و رئیس دانشکده و ... که اکثرا هم آقا بود ، برقرار شد ، وااااااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 این آبجی من قررررررمز شده بود عین لبو .

منم دست خودم نبود خب دیگه چیکا میکردم خندم گرفت ، کل کلاس رفت رو هوا ، اومدیم که بیرون ( موقع پایبن اومدنم که قبلش کلی تیپ زده بود پاش پیچ خورد ، پاشنه کفششم در رفت 😂😂😂😂😂 ) تا خونه مثل بالون باد کرده بود اصلا حرف نمیزد. اخرشم گفت تقصیر تویه خندیدی همه خندیدن . 

میگم بابا تقصیر خودته ، خو چرا فکر کردی که یه آقا دیگه آنقدر باید بلانسبت احمق باشه که چنین چیزی رو تو اون جمع مطرح کنه ؟ 

میگه والا منم کارشناس ماشین سنگین نبودم ، از کجا باس خبر می‌داشتم که یه همچین کلمه زشتی رو گذاشتن اسم کامیون ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وااااای خدایا ، بخدا هیچوقت یادم نمیره آنقدر خندیدم رسیدیم خونه مامانیم فکر کرد دعوامون شده گریه کردم . .الهی بمیرم براش چقدر طفلی سرخ و سفید شد 😅😅😅😅😅😅😅😅

یه تاپیکی خوندم که یکی به یکی گفته بود بابد خیلی دافی 

همونجا ریپلای کردم ، الانم گفتم تاپیک بزنم یکم بخندیم.

خلاصه حواستون باشه داف فقط همونیکه تو ذهن منحرف منو شماست،  نیست معانی مختف دیگری هم داره 😉🫠😄😄😄

استارتر ببخشید مزاحم تاپیکت شدم میشه تاپیک اخرم رو گزارش بزنی بترکه  خواهشا

خواهش میکنم عزیزم،  والا حقیقتش من بلد نیستم ، تازه عضو شدم ، بگو باید چکار کنم تا انجامش بدم.

حالا واسه چی خب ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم،  والا حقیقتش من بلد نیستم ، تازه عضو شدم ، بگو باید چکار کنم تا انجامش بدم. ...

مهمه ..

بزن رو پیامم وارد تاپیکام شدی تاپیک آخر کنه نوشتم تو سن کم... بزن روش بعد ک اومد اون پایین متن اول ۳ نقطه داره بزن  گزارش بزن

😂😂😂

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺