2777
2789

من گوشیم a54هست سه ماهی میشه خریدم توی این چن روز دوبار تاحالا خودش خود به خود خاموش و روشن شده به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟؟😑آنتی ویروس هم نمایندگیش برام نصب کرد😪😪

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

منم دارمش باید آپدیتش کنی درست میشه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
منم دارمش باید آپدیتش کنی درست میشه

سه بار آپدیت نسخه کردم یعنی الان باید خود نرم افزار رو آپدیت بزنم

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه بار آپدیت نسخه کردم یعنی الان باید خود نرم افزار رو آپدیت بزنم

والا من خودم آپدیت زدم درست شد نمیدونم تو ستینگ آپدیت داره اونو بزن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
والا من خودم آپدیت زدم درست شد نمیدونم تو ستینگ آپدیت داره اونو بزن

عزیزم رفتم توی تنظیمات پیداش کردم مرسی ک راهنمایی کردی هسدارش برام اومده بود

عزیزم رفتم توی تنظیمات پیداش کردم مرسی ک راهنمایی کردی هسدارش برام اومده بود

خواهش میکنم 

اگه گارد جدید خریدی ممکنه رو کلید پاور ک کنار گوشی هست فشار اورده باشه فکرکنم

چون‌اگه اون کلیدو چند ثانیه بیشتر از حد طبیعی نگه داری گوشی ری استارت میشه شاید

یا شایدم دستت بوده رو کلید فشار اومده 

💕🌸☘️🌹

اگه گارد جدید خریدی ممکنه رو کلید پاور ک کنار گوشی هست فشار اورده باشه فکرکنم چون‌اگه اون کلیدو چند ...

نه گارد از قبله...من آپدیت ک زدم خداراشکر درست شد