2777
2789

از کسی که به خونم تشنه اس پرسیدن و نمیدونم چی گفته اما میدونم شماره اشو گرفتن از سه نفر دیه از همسایه هام پرسیدن که اونا حقیقتو گفتن حالا این استرس منو ول نمیکنه تا جوابا بیادمن نمره ازمونمم خوب دادم۵۴ امتیاز بالای حد نصاب بود

من حجاب ونماز و.... همه درسته درمورد همینا پرسیدن ولی اگه دروغ بگه اون چقدر تاثیر داره تو تحقیقات؟؟؟کسی میدونه؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
مطمئنم اوکی میشه عزیزم🌸 اگه خواستین یه سر به کانال  تلگرامی پولسازم💅🏻🙋🏼‍♀️💸 بزنید. fah ...

از کجا مطمئنی  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله قبول بشیو ریپلایمون کنی 

اونا فرق  با حسادت حرف زدن و حقیقت گفتن رو میدونن 

ارز چ موسس ای خوندی قبول شدی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تو اگر روزیت پول کارمندی ومعلمی باشه حتی صدتا دشمن داشته باشی صدتا مشکل وجود داشته باشه بازم قبول می ...

اره ولی استرسم اروم نمیشه اون خیلی بامن مشکل داره البته ظاهر موجهی هم نداره سیبیل رنگ شده با دندونای یکی بود دوتا نبود وابروهای خفن

انشالله قبول بشیو ریپلایمون کنی   اونا فرق  با حسادت حرف زدن و حقیقت گفتن رو م ...

مدرسه تلاش فقط یکماه خوندم رشته امم مرتبط نبود

مدرسه تلاش فقط یکماه خوندم رشته امم مرتبط نبود

چقدر قیمتش بود؟   نمرت چند شد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها دروغ خیلی بده واقعا اگه دروغ بگه زندگیم خیلی مشکل پیدا میکنه  

بچه ها دروغ خیلی بده واقعا اگه دروغ بگه زندگیم خیلی مشکل پیدا میکنه    

بهم نریز ... کار خوبه ک خدا درست کنه ... سلطان محمود خر کیه ..

وصل شو ب خدا و آروم باش .. 

تو تلاشت کردی اگه درست بشه خدا درستش کرده  نشع هم خدا نخواسته . توکل ب خدا کن استرس نداشته باش

چقدر قیمتش بود؟   نمرت چند شد

نزذیک ۴ونیم برا اولش مصاحبه هم ۱تومن بود 

۲۸۴ شدم حد النصاب ۲۳۰ بود۹ نفر میخواد شهر ما

بهم نریز ... کار خوبه ک خدا درست کنه ... سلطان محمود خر کیه ..  وصل شو ب خدا و آروم باش ..& ...

اره یوقتاییم میگم

واگر بر تو ببندند همه ره ها وگذر ها

ره پنهان بنماید که کس ان راه نداند

نزذیک ۴ونیم برا اولش مصاحبه هم ۱تومن بود  ۲۸۴ شدم حد النصاب ۲۳۰ بود۹ نفر میخواد شهر ما

چقدر زیاد چهارو نیم .  نوین ک  یه تومان اینا میشه درسته؟ 

مصاحبشم چیزای خوبی یادت میداد؟ 

چقدر زیاد چهارو نیم .  نوین ک  یه تومان اینا میشه درسته؟  مصاحبشم چیزای خوبی یادت ...

مصاحبه اش خوب بود ولی من امتیازم بالا۲۷۰ بود رایگانش کرد من ۵۰۰ از قبل داده بودم کلا ۵ تومن من دادم هر سه حیطه تخصصی اختصاصی و عمومی شرکت کردم و ازمونای جامع ولی همش قرض کردم