2777
2789
عنوان

خسته شدم نمیدونم جداشم یا نه کمک

237 بازدید | 32 پست

چهار ساله ازدواج کردم وضع مالی شوهرمم خوبه اما خیلی دست من پول نمیده همش کنترل میکنه منو 

بچه ندارم 

از روز دوم سوم فهمیدم اعتیاد داره 

هر چهار پنج ماه یه بار ترک میکنه ترامادول و گل مصرف میکنه

با من کاری نداره ینی اذیت نمیکنه ولی همشششش خوابه از خونه نمیره بیرون هیچ جا ام نمیاد رابطه ام که اصن نگم تنگار سر شده من ۲۴ سالمه تازه میخوام زندگی کنم خیلیی افسردس جدیدا چرت ام میزنه پارسال تو همین ترک کردناش خیانتم کرد گفت دست خودم نبود توهم داشتم و اینا خانوادشم کههه داغووووون انقدر اذیت میکنن نمیدونم چیکار کنم نمستونه ترک کنه باز برمیگرده خیلی خستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دلیلی برای ادامه دادن نداره

برو جدا شو

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اینجوری ک گفتی تنها نقطه مثبتش پولشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍