2777
2789

کم خوردن تعداد وعده بیشتر اش و بستنی میوه وزن دهیشو میبرن بالا

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اگ طبیعی میاری میخای چیکار بچه ۴ کیلویی رو باز سزارین راحته😁

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من جفت بچه هام ماشاا..😀خیلی میخوردم ولی متاسفانه بعدزایمان خیلی کم میکردم 

ینی اشتهات زیاد شده بود و همه چیمیخوردی؟ 

و اینکه شکمت هم خیلی بزرگ شده بود؟؟

لطفا لایک ننمایید🗿

مامان من 

سر منم فوق العاده بد ویار بوده  هرجی میخورده بالا میورده هیچی نمیتونسته بخوره فقط ماست و خیار و نون خشک و کشک

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
آش؟ واقعا؟

من تو ژن شوهرم همه نوه هاش یکی و نیم یا پو بودن من اش خوردم و شیرینی دانمارکی هندونه و انار که زردی نگیره و ...اش شله خوردم بوم سه رد کرد بدنیا اومد پنح روزش نشد چهار شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سلامت باشه😍  شکمت هم خیلی بزرگ شده بود؟

الهی آمین ،عزیزمی زنده باشی جونم♥️

نههه،20روز آخر بزرگترشد فقط، ولی نه طوری که اذیتشم.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️