2777
2789
عنوان

من چیکار کنم آخه شوهر دختر داییم مدام بهم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 30 پست
بابات ینی تا الان سرویسش نگرده ..خیلی عجیبه هنوز تو خانوادتونه

بابام نمیدونه فقد مامانم اینا میدونن

بابام اگه بدونه سکته میکنه نتونستیم بهش بگیم

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هربار پیام داد، گوشیو بده دست پدری مادری قشنگ فوش کش کنن، خدابه راه راست هدایتش کنه😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
من اگه حرفی بزنم آبرویی برام نمیزاره ماشالا هم لاف زدن بلده هم دروغ گفتن من فقد بهش پیام دادم اگه د ...

عجب زنی ..اگه شرره فقط خطتو عوض کن اگه نه فقط هرزست مدرکم داری میتونی راحت پدرشو دربیاری 

ببین اگه بازم تکرار کرد وقتی پدرت خونه نیست یه جیغ و گریه ای راه بنداز و مادرت رو تهدید کن که حساب پسره رو برسین، هر چند مادر ها برادر و برادر زاده دوست هستن احتمالش کنه کاری کنه اونا ناراحت شن، 

اگه من بودم نهایت فکر میکردم پدرم سرم رو میبره اما اجازه تعرض به پسره نمی‌دادم و به پدرم میگفتم و میرفتم شکایت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چراسکته؟!  مگه مریضه خدای نکرده؟ درست وقتی که بایدحمایتت کنه سکته میکنه ؟🙄

اخه فشار عصبی بهش وارد میشه اون لحظه بابای من خیلی غیرتیه و رو دختراش شدید حساسه

ببین اگه بازم تکرار کرد وقتی پدرت خونه نیست یه جیغ و گریه ای راه بنداز و مادرت رو تهدید کن که حساب پ ...

این آخرین پیامم بهش بود

فقد میخاطتم خودشو معرفی کنه که شات بگیرم مدرکی داشته باشم

همچی میگن‌ب بابات بگو فکر بعدشو نمیکنن ک‌احتمال داره ی خونی ب پاشه 

اینجورچیزا رو اصن‌بنظرم ب مردنبایدگف

فقط جواب نده بزور ک‌نمیاد توخونتون

بعد ی مدت خودش خسته میشه

اگ‌امکانشم داری کلا خطتتو عوص کن ب کسیم‌شماره نده جز نزدیکانت

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

باید همراه مادرت بری ازش شکایت کنی تاکید میکنم همراه مادرت که اونجا حتماً ببینند که بزرگترت هم در جریان هست و عنوان کنید که مسئله ریشه دار و قدیمی هست و با مادرت هر دو باهم درخواست کنید که نمیخواین موضوع علنی بشه و سر زبونا بیفتیم و آینده و و ازدواجتون تحت تأثیر این موضوع قرار بگیره !پلیس خودش  یه جوری طرفو شیر فهمش میکنن و ازش زهر چشم میگیرن که تا ابد از تو و هر چی که مربوط به تو هست فرار کنه ، عزیزم بهترین کار کمک گرفتن از پلیسه مطمئن باشید 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام