2777
2789

حدود ۸ سال پیش بود که فهمید رل دارم اومد سوع استفاده کنه ازم که بعد ی مدت که مزاحمتاش بیشتر شد و بهم تعرض میکرد هر جور شده بود به مامانم گفتم و همه فهمیدن خلاصه سر جای خودش نشست

الان بعد ۸ سال که بزرگ تر شدم از طریقای دیگه ای مزاحمم میشه و میخاد نزدیکم شه

الانم که شمارمو گیر آورده پیام میده

اینم بگم من این در جریاناتو به مادر زنش

خالم

مادرم

خواهرم گفتم ولی اونا میگن صبر کن ازدواج کنی بعد یه کاری میکنیم که الکی الکی آبرومو نبره

ولی خب پیام میده هی میخاد بهم تعرض کنه خسته شدم ب خدا

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره شو بلاک کن 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

دخترداییت هنوز باهاش زندگی میکنه؟

در مرحله اول برین اون زن بدبخت رو نجات بدین 

بعد هم پیام هاش رو ببری شکایت کنی میشوننش سرجاش.

با یه بزرگتر برو البته همه جور آدمی همه جا هست باز برات دردسر نشه

دخترداییت هنوز باهاش زندگی میکنه؟ در مرحله اول برین اون زن بدبخت رو نجات بدین  بعد هم پیام ها ...

من اگه حرفی بزنم آبرویی برام نمیزاره ماشالا هم لاف زدن بلده هم دروغ گفتن

من فقد بهش پیام دادم اگه دوباره مزاحمت ایجاد کنین از راه قانونیش وارد میشم و سر جای خودت بشینی

و اینکه زنش میدونه 

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   
بلاک کردم ولی من عادت دارم پیامای بلاکیمو چک میکنم اعصابم خورد میشه میبینمش

به پدرت بردارت بگو این چه وضعشه دیگه منم اعصابم خورد شد😑

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...