2777
2789
عنوان

مردی که به خودش نمیرسه

153 بازدید | 5 پست

دوستان نمی‌دونم چرا اینجوری شدم.  ۹ساله دوستم با یه پسرع قراره باهم ازدواج کنیم. ولی.  خیلی حساس شدم.     هم بر انداز میکنم میگم وای چقدر لاغره هیچی بهش نمیاد اصلا تیپ نمیزنه از وقتی که میشناسم همون لباس هارو می پوشه. تازه لباس های هم که داشت استوک خارج بود🫠فکر کن هیکل نی قلیون شکم داشته باشی   منم عالی نیستمااا شکمو دارم کمی ولی تو پرم.   احساس میکنم از وقتی بااونم منم دیگه اهمیت نمیدم چی می پوشم و این من و ازیت می‌کنه      نمی‌دونم چیکار کنم غیر مستقیم میگم. بیا بریم لباس بخریم خیلی وقته نخربدی  میگه من پول ندارم دارم جمع میکنم. بیام خواستگاری ((قبلا ورشکست شد نشد)). ولی برا ماشینش.   آنقدر میرسه اسپرت کرده.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.