2777
2789
عنوان

همسرم کار نمیکنه دروغ میگه

207 بازدید | 9 پست

سلام شوهرم اژانس مسافرکشی میکنه صبح ساعت ۶ میره بیرون ظهر میاد یه نهار سریع میره تا ۱۱  یا ۱۲ شب برمیگرده هر وقت بهش زنگ میزنم میگه مسافردارم فلان زود قط میکنه و یا اصلا جواب نمیده الکی میگه گوشیم زنگ نخورده این حرفا شب ک میاد میگم چقد کار کردی بعد میگه کار نبود مسافر نبود هزار تا بهانه میگیره چند وقت گوشیش چک میکنم میبینم ۱۰ گیگ ده گیگ اینترنت میگیره فیلم دانلود میکنه میبینه پاک میکنه ک من نبینم چند بار بهش گفتم ک متوجه شدم فیلم میگیری میبینی خب چرا خونه پیش من نمی مونی فیلم ببینی صبح کله سحر میری نصف شب میای میگه نه من فیلم نمیبینم چیزی دانلود نکردم دروغ میگه کار نمیکنه پول هم نداره اخه من باید چکار کنم ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم موقع ازدواج خدا  عقل و چشم رو ازتون گرفته بود

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

عزیزم میره اژانس یا میره دختربازی، درجریان اینم هستی؟

چندبار به نظرم سرزده برو محل کارش برای دیدنش، یا میزنه بیرون تعقیبش کن. خیلی زیاده از شیش میره تا دوازده شب. هیچ مردی حاضر نیست هجده ساعت بره سرکار بمونه اگه پولیم توش نباشه.

بعدم چرا اسنپ کار نمیکنه، اژانس شاید مشتری نداشته باشه خب

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

عزیزم میره اژانس یا میره دختربازی، درجریان اینم هستی؟ چندبار به نظرم سرزده برو محل کارش برای دیدنش، ...

لام نست بره زنگ بزنه شماره آژانس بگه با فلانی کار دارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

لام نست بره زنگ بزنه شماره آژانس بگه با فلانی کار دارم

مردا پشت همن، میگن رفته مسافر داشته، الان نیست، میگیم اومد زنگ بزنه، بعدم فوری به مرده خبر میدن زنت تماس گرفته بود

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

حس میکنم موقع ازدواج خدا  عقل و چشم رو ازتون گرفته بود

یعنی بنظرت طرف موقع ازدواج میگه ک من سر کار نمیرم ؟خونه واینمیستم ؟خرجی نمیدم ؟و معتادم ؟یه حرفی میزنی  انگار از خدام بود