2777
2789
عنوان

چرا مامان و بابای من اینجورین😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همسن توئه تقریبا یعنی ما در اتاق ببندیم همچین فکرای بدی تو سرش میاد راجع به ما  بچه ه ...

چند سالشه؟ 😂😅

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
دختر منم همسن توئه تقریبا یعنی ما در اتاق ببندیم همچین فکرای بدی تو سرش میاد راجع به ما  بچه ه ...

آخه اینا تابلوئه فقط برا اون نزدیک هم میشن وگرنه اگه عادی بود از اول زندگی کنار هم می‌خوابيدن 

بله شما درست میگید😅

کاربری دوم
یکی ۱۶ یکی ۱۳  اون بزرگه میخوابه تو در اتاقشون درم نمیبندن جالب اینه کل روز در اتاقشون بسته اس ...

حالا اون ۱۳ عه کوچولوعه یکم 

ولی 😅 ۱۶ سالتون دیگه بزرگه یکم 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
یکی ۱۶ یکی ۱۳  اون بزرگه میخوابه تو در اتاقشون درم نمیبندن جالب اینه کل روز در اتاقشون بسته اس ...

پسرن هر دوشون؟

عزیزم مگه نمیدونی نصف شب کمر درد میگیرن مجبورا برن رو تخت بخوابن خوب بشه 

بچه هم بچه های قدیم عجبب🤣🤣🤣

ذهنا منحرف شده چقد🤣🤣🤣💔🚶🏽‍♀️

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بگو بچه یاد میگیره درست نیست باید جدا بخوابه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

نه عزیزم تعطیل نکنین 

ولی حداقل در طول روز نرمال رفتار کنید خودتون عادت بدین از اول تو ی اتاق بخوابید ن اینکه فقط بخاطر اون کار نزدیک هم شید 

یادمه دایی خدابیامرزم کلا جاش تو پذیرایی بود زن داییم خودش تنها تو اتاق میخوابید بعد علتش هم این بود یکیشون میگفت من سردمه یکیشون میگفت گرممه جدا میخوابیدن 

ما ی روز رفتیم خونشون کوچیک بودیمم اندازه دخترش بودم رفتم اونجا بمونم شبو تا صب بیدار باشیم این بدبختا نمیدونستن ما بیداریم ما رفتیم اب بخوریم دیدیم دایی جاش هست ولی پتو بالشتش  نیست در اتاق بسته اس لامپ روشن دیگ عقلمون هم قد نمیداد پی اشو نگرفتیم ولی الان فهمیدیم ماجرا چی بوده 😂💔🥲

ولی بچه های الان سیر تا پیاز ماجرا رو میفهمن متاسفانه 😐💔

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹