2777
2789
عنوان

کیا برای امتحان بیدارننن 😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست
وای منم دقیقا اینم 😭😭😭

ببین ب آبجیمم گفتم؛ هر‌چ بادا باد.

اولا نهایی سخت نیست چرا ک‌برای همه کشوره با درنظر گرفتن حد وسط امکانات و تاثیر قطعی نداره براتون.

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیونه بجاش بشین بخون استرس چیه الانم برو بخاب:/

من تو این ۵ شبه فقط یه شب رو کامل خواب بودم بقیه رو تا ۵ و ۶ صبح بیدار بودم

دارم میخونم کلی این استرس کوفتی داره خفم میکنه

🤍.
پسفردا دارم تازه امدم بخوابم مریض بودم نخوندم این چتد روز از امشب شروع کردم هرچند هم مرور بود قب ...

الان فرداس😂😎فردا داری( البته منم دارم ).

این بچه ها رو من درک نمیکنم من زمان مدرسه اگه نخونده بودم هم استرس نداشتم چه برسه به روزی که درس خونده باشم 😂

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
این بچه ها رو من درک نمیکنم من زمان مدرسه اگه نخونده بودم هم استرس نداشتم چه برسه به روزی که درس خون ...

من الان ۱۲امم.

هیچ وقت استرس امتحان و نکشیدم😎😂بقول ت چ خونده باشم چ ن.

چرا باید خودمو بکشم برای نمره ک معلوم نی بچکارم میاد🥱😂.

خدایشش من ۳ روز داشتم میخوندم ولی دیروز از ساعت ۷ و ۸ شروع کرده بودم یه تیک خوندم حتی ظهر هم استراحت نکردم و خوندم تا ساعت ۱۲ شب که واقعا از بس خوندم اون موقع که خوابیدم چشام و سرم درد میکرد  بازم از ساعت ۳ بلند شدم یه مروری کنم خیلیییی استرس دارممم 

.

انسانی هستی ک اینقدر زیاده؟ چن درسه کتاب انسانی ها.

نه تجربیم و ۴ درس بیشتر نیست

طول سال خیلی خوب میخوندم و نمره عربیم واقعا خوب بود ولی الان از شدت استرس همه چیزو یادم رفته و سرعت مطالعه هم پایین اومده

🤍.