دیروز تو یوتیوب برای اولین بار خیلی اتفاقی بااین موضوع برخوردم. اولش خیلی واسم جذاب نبود گفتم اینم مثه بقیه پسراست که میرن خودشون رو عمل میکنن میشن دختر. تازه حس میکردم کاردرستی هم نیست توی خلقت خدا دست بردن .و گناه محسوب میشه.
ولی وقتی موضوع زندگی امیر آرام رو خوندم که یه ترنس(دوجنسه) بوده و دوبار عمل کرده و حالا شده بود دختر... فهمیدم اونجوریاهم که فکرمیکردم نیست و طفلکی خیلی سختی کشیده مخصوصا وقتی 14ساله از طرف خانواده طرد شده و میگفت من 14عید نوروز رو و 14 شب یلدا رو تنهای تنهاااای هستم.😔 ...
خیلی سخته جسمت با روحت هماهنگی نداشته باشه . و از اون بدتر اینکه خانواده خودت هیچوقت حمایتت نکن. کنارت نباشن موقع عمل. طفلکی میگفت خانم بهاره رهنما کنارم بوده تا بهوش اومدم و بعدش زنگ زده مادرم تا یه جوری شرمنده اش کنه و بیاد ملاقاتم و باز نیومده
گریه ام گرفته بود وقتی میگفت هرکی طرف من میاومد برای ازدواج خانواده اش راضی نمیشد و بخاطر مسائل بچه دارشدن و خیلی چیزای دیگه منصرف میشدم. معلوم بود ازش بی نهایت احساساتیه😢...بیچاره گفت دیگه امیدی به عشق ندارم و برای همیشه گزاشتمش کنار.
کسی تاحالا داستان زندگیشو خونده؟ من تازه با ماجراش اشنا شدم. نمیدونم این قضیه از کی توی فضامجازی شایع شده.
بچه ها یه چیز خیلی تعجب آورشم این بود که یک شباهت کوچیک پسرونه هم توش وجود نداشت. البته عمل دماغ و ارایش و تتوابروش و اینجورچیزا دخترونه ترش کرده بود. ولی بی نهاااااایت قیافه و صداش زنونه بود و اگر کسی نشناسش یک درصدم فکر نمیکنه این یک ترنس بوده و حالا شده یک زن.