2777
2789
عنوان

قصه ی"ترانه آرام" (پسری ازنوع ترنس)

2154 بازدید | 11 پست

دیروز تو یوتیوب برای اولین بار خیلی اتفاقی بااین موضوع برخوردم. اولش خیلی واسم جذاب نبود گفتم اینم مثه بقیه پسراست که میرن خودشون رو عمل میکنن میشن دختر. تازه حس میکردم کاردرستی هم نیست توی خلقت خدا دست بردن .و گناه محسوب میشه.

ولی وقتی موضوع زندگی امیر آرام رو خوندم که یه ترنس(دوجنسه)  بوده و دوبار عمل کرده و حالا شده بود دختر... فهمیدم اونجوریاهم که فکرمیکردم نیست و طفلکی خیلی سختی کشیده مخصوصا وقتی 14ساله از طرف خانواده طرد شده و میگفت من 14عید نوروز رو و 14 شب یلدا رو تنهای تنهاااای هستم.😔 ...

خیلی سخته جسمت با روحت هماهنگی نداشته باشه . و از اون بدتر اینکه خانواده خودت هیچوقت حمایتت نکن. کنارت نباشن موقع عمل. طفلکی میگفت خانم بهاره رهنما کنارم بوده تا بهوش اومدم و بعدش زنگ زده مادرم تا یه جوری شرمنده اش کنه و بیاد ملاقاتم و باز نیومده

گریه ام گرفته بود وقتی میگفت هرکی طرف من میاومد برای ازدواج خانواده اش راضی نمیشد و بخاطر مسائل بچه دارشدن و خیلی چیزای دیگه منصرف میشدم. معلوم بود ازش بی نهایت احساساتیه😢...بیچاره گفت دیگه امیدی به عشق ندارم و برای همیشه گزاشتمش کنار.

کسی تاحالا داستان زندگیشو خونده؟ من تازه با ماجراش اشنا شدم. نمیدونم این قضیه از کی توی فضامجازی شایع شده.

بچه ها یه چیز خیلی تعجب آورشم این بود که یک شباهت کوچیک پسرونه هم توش وجود نداشت. البته عمل دماغ و ارایش و تتوابروش و  اینجورچیزا دخترونه ترش کرده بود. ولی بی نهاااااایت قیافه و صداش زنونه بود و اگر کسی نشناسش یک درصدم فکر نمیکنه این یک ترنس بوده و حالا شده یک زن.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

زندگی دردناکی دارند این افراد

ما تو فامیل داشتیم پسر بود و بعد جراحی کرد و دختر شد

خیلی خوشحال بود...ازدواج کرد..پسره هم میدونست قبلا اما انگار به خاطر کنجکاوی و یه هیجان زودگذر با این دختر ازدواج کرده بود

جدا شد...

دو سال پیش خودکشی کرد😔😔😔

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماریه دیگه.خوب ۱۴ سال پیش این اتفاق خیلی کم بود برا همین خانواده آشنایی نداشتن 

ولی الان من میبینم خیلیم مردم آگاه شدن و خوب برخورد میکنن 

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

ولی بچه دار نمیتونه بشه که 

رحم دارن؟؟؟؟؟

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
زندگی دردناکی دارند این افراد ما تو فامیل داشتیم پسر بود و بعد جراحی کرد و دختر شد خیلی خوشحال بود ...

😢😢😢😢😢😢

وای خدا... آخه چرا این به ظاهرمردا میرن با زندگی یک نفر بازی میکنن. این نوع آدما واقعا روحیه شون خیلی حساسه. حتی از یک دختربچه هم نازکتره . 

طفلی چه دردی کشیده. .فقط خدامیدونه😢

ولی بچه دار نمیتونه بشه که  رحم دارن؟؟؟؟؟

میگفت مادرم حالا بعداز 14سال یادم میکنه خیلی رودار میگه نوه میخوام😑😕...

مصاحبه گره گفتش شما بهش نگفتین ترنس ها هیچوقت نمیتونن بچه دارشن.

اونم برگشت گفت ولی من میتونم بشم.کلی از ته دل لبخند زدو گفت اگر بخوام میشم😢 الهی بمیرم واسه دل پاکش که مادری رو هم خوب حس میکنه و آرزوشه.

من 1_2 سال پیش دیدم 

پس این قضیه مال یکی دوسال پیشه...

از دنیا عقب موندم.😴

خیلی دوسش داشتم. کاش نزدیکم بود یکم باهاش حرف میزدم.حس خوبی از حرفاش بهم منتقل میکرد.

پس این قضیه مال یکی دوسال پیشه... از دنیا عقب موندم.😴 خیلی دوسش داشتم. کاش نزدیکم بود یکم باها ...

شایدم قبلتر 

چون من اونموقع دیدم ولی میدونم واسه چندسال پیشه

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊