2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا جواب بی احترامی

69 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

پریشب جاریم و برادر شوهرم دعواشون شد. خیلی دلهره بهمون وارد کردن.جاری قهر کرد و خانواده اش اومدن دنبالش که بره خونه مامانش.

دم در خونه شوهرم خواست مادرشو آروم کنه جاریم با بی احترامی زیاد سر شوهرم داد زد که به تو ربطی نداره و ...

الان شکر خدا آشتی کردن و با منت کشی داره برمیگرده. احتمال زیاد مادر شوهرم شام همه رو دعوت کنه. من نتونستم توهین جاریم به شوهرم رو هضم کنم. نمیدونم مهمونی رو رد کنم یا برم و سر سنگین باشم.

درسته تو عصبانیت یه چیزی گفته ولی باید شعور داشته باشه معذرت خواهی کنه دیگه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته تو عصبانیت یه چیزی گفته ولی باید شعور داشته باشه معذرت خواهی کنه دیگه 

معمولا تو عصبانیت هر چی دوست داره میگه.

متاسفانه مادرشوهرم بعدش تازه بیشتر منتش رو میکشه یه کم ترسو هستش. بابت همین خیلی ای مسئله پیش میاد همیشه میذارن پای سن کم و عصبانیت و ...

و من ازین بابت خیلی ناراحتم اینجوری بقیه کوچیک میشن

معمولا تو عصبانیت هر چی دوست داره میگه. متاسفانه مادرشوهرم بعدش تازه بیشتر منتش رو میکشه یه کم ترسو ...

خوب چرا عنوان نمیکنی این موضوع رو ؟ 

اگر مادر شوهرت کسی هست که مشکلات رو بر طرف می‌کنه 

اول با همسرت 

بعد با مادرشوهرت در میون بزارید که بهش بگه ! 

یا مستقیم خودت بهش بگو قبلش هم به همسرت بگو ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

برو ولی سنگین باهاش برخورد کن تا بعدش بیاد پیشت و از دلت در بیاره اگه سبک باشی احتمال داره دوباره ت ...

اینقد بقیه رعایتش رو میکنن که مبادا عصبانبشه و ...

گمون نکنم اصلا سر سنگینی منو بفهمه یا  احساس کنه وظیفه داره معذرتخواهی کنه.خیلی آدم حق به جانبیه

خوب چرا عنوان نمیکنی این موضوع رو ؟  اگر مادر شوهرت کسی هست که مشکلات رو بر طرف می‌کنه  ...

تو یه مورد مشابه گفتم بهم گفت به خاطر پسرم هیچی بهش نمیگم.و گفت منطقی نیست که بخوام دهن به دهنش بشم.

ولی بیشتر از زبون تند و تیزش میترسه

تو یه مورد مشابه گفتم بهم گفت به خاطر پسرم هیچی بهش نمیگم.و گفت منطقی نیست که بخوام دهن به دهنش بشم. ...

وقتی بهت توهین میشه نباید سکوت کنی ! 

جوابش رو باید محترمانه بدی ! 

قرار نیست بخاطر بیشعوری یک نفر دیگه حرص بخوری ! 

پس نرو یا یه کاری بکن که بفهمه ترش کردی یا یکی بهش برسونه که فلانی بابت اون رفتار ازت دلخوره

قصد دارم وقتی مادر شوهرم پیام دعوت داد بهش زنگ بزنم بگم بابت این نمیام. میدونم باز با ترس و لرز میگه بیا من دشمن به شاد نشم پشت سرم بگن عروساش یا هم قهرن

وقتی بهت توهین میشه نباید سکوت کنی !  جوابش رو باید محترمانه بدی !  قرار نیست بخاطر بیشع ...

درست میگی

چه کار کنم جسارت اینو پیدا کنم از بی منطقی و زبون تیزش بیم نداشته باشم من معمولا میخوام حرف بزنم از بس به همه جوانب فکر میکنم از گفتن حرفم پشیپون میشم.میخوام احترام همه حفظ بشه کسی دلخور نشه و ...

درست میگی چه کار کنم جسارت اینو پیدا کنم از بی منطقی و زبون تیزش بیم نداشته باشم من معمولا میخوام ح ...

احترام کسی باید حفظ بشه که احترام نگه می‌داره! 

مهم نیست اون چی میگه 

قرار نیست جواب اون آدم رو بدی 

قرار نیست توهین کرد توهین کنی 

قرار نیست سگ گاز گرفت گازش بگیری! 

حرفت رو بهش میزنی ! 

با پنبه سر ببر ! 

کسی که عادت به توهین داره وقتی بهش توهین نکنی انگار یه چیزی کم داره و دنبال جواب توهین و عصبانیت تو هست 

ولی وقتی با آرامش صحبت کنی بیشتر ضربه میخوره 

چون درونش تاریک هشت و روشنایی تورو نمیتونه ببینه

احترام کسی باید حفظ بشه که احترام نگه می‌داره!  مهم نیست اون چی میگه  قرار نیست جواب اون ...

خیلی زیبا گفتین.

ممنونم.

بهش فکر میکنم

با پنبه سر بریدن سیاست میخواد باید رو خودم کار کنم

خیلی زیبا گفتین. ممنونم. بهش فکر میکنم با پنبه سر بریدن سیاست میخواد باید رو خودم کار کنم

انسان هر لحظه از زندگیش باید خودسازی انجام بده تا به مرحله ای برسه که هیچ چیز اذیتش نکنه ! 

نقطه ضعف هم جزو همینه باید از بین ببریش