2777
2789

واقعا چی میشد؟وقتی ازدواج صورت گرفت بجای اینکه دختر از خانوادش دور بشه پسر بیادپیش خانواده دختر باهم زندگی کنن منظورم خانوادست که دیگه دخترم دلتنگی نکشه😑

حقو ولش ادب فداش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خیلی خوش به حال پسره میشه

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

کلا زندگی با خانواده ها باهم اشتباهه دخترا هم بیشتر چون دخترا بیشتر وابسته خانواده هستن کنار هم باشن دخالت خیلی میشه چون خانواده دختر طاقت نمیارن از این که ببین داماد با دخترشون دعوا میکنن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

به نظر من اگه دختر دانا و زرنگ باشه و داماد شغل خوبی داشته باشه 

معلومه که دختر بهتره نزدیگ خانواده ی خودش باشه

ولی خانواده های ایرانی معمولا از داماد متنفرن و دوست ندارند به داماد نزدیک باشن  

ولی عروس را میارن پیش خودشون 

چون می تونن بهش زور بگن