2777
2789

خواستم قبل از اینکه خودم این دوره ها ر  ثبت نام کنم بدونم آیا برای کار کردن موثر هستن؟ میتونم با گزروندن این دوره بعنوان مشاور و پیمانکار ، کار کنم؟  لطفا اگه تو هر دوره  آموزشی دیگه ای هم شرکت کردید بگیدچجوری بوده. کدوم موسسه؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

سلام‌من  شرکت کردم...من‌کنترل پروژه نامزدم‌ایزو همشو بلده کارم‌کرده پیاده سازیش حرف نداره...من MSP رفتم الانم‌میخوام  P6 و PMBOK برم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
سلام‌من  شرکت کردم...من‌کنترل پروژه نامزدم‌ایزو همشو بلده کارم‌کرده پیاده سازیش حرف نداره...من ...

اون که واسه ایزو موسسه نرفته با واسطه کارش یاد گرفته من‌مجتمع فنی رفتم...و میخوام بازم‌اونجا برم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كلاس نرفتم ولي ايزوهاي مرتبط با كارمو مطالعه كردم... البته اگه سرتيفيكيتشو داشته باشي براي رزومه كاريت خيلي خوبه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

مریم جان احتیاج به راهنمایتون دارم. درخواست دوستی رو بپذیرید. تا خصوصی در ارتباط باشیم. البته اگه بتونی اینجا بیایی هم خوبه.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
سلام‌من  شرکت کردم...من‌کنترل پروژه نامزدم‌ایزو همشو بلده کارم‌کرده پیاده سازیش حرف نداره...من ...

شما کدوم شهر کلاس رفتین کدوم موسسه؟ دوره چند ساعت بود؟ آیا قبل از دوره چیزی بلد بودید؟ بعد از دوره دیگه بخوبی مسلط شدید؟

شما کدوم شهر کلاس رفتین کدوم موسسه؟ دوره چند ساعت بود؟ آیا قبل از دوره چیزی بلد بودید؟ بعد از دوره د ...

عزیزم‌من‌تهران رفتم مجتمع فنی تهران شعبه قیطریه

عزیزم‌من‌تهران رفتم مجتمع فنی تهران شعبه قیطریه

نه عزیرم‌قبلش هیچیییییییی بلد نبودم