من مدت زیادیه دووم آوردم ،از لحاظ مالی همسرم اوکیه ولی برای من خیلی کممیزاره ،به لحاظ عاطفی هیچ پناهی ندارم و عزت نفس برام نمونده ….با همه مشکلاتم هشت ساله تحمل کردم ،حرف نزدم ،کتک خوردم شبایی که نمیدونستم چجوری بخابم که دردم نیاد تمام بدنم کبود بوده اما دمنزدم .
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انقدر توو این سایت خانم ها رفتارهای عجیب از همسرشون تعریف کردن و متاسفانه توو سری خور و کتک خور و بدبخت بودن توو داستان ها (چه داستان واقعی چه تخیلی) که فکر میکنیم تا سر حد مرگ باید توو خونه شوهر اذیت بشیم اما صدامون در نیاد....
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
انقدر توو این سایت خانم ها رفتارهای عجیب از همسرشون تعریف کردن و متاسفانه توو سری خور و کتک خور و بد ...
بعضی وقتا توشرتیطی قرار میگیری ک بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کنی فقط خواهشا قضاوتشون نکن
از همشون متنفرم ،بارها خاستم خودکشی کنم اما دلم برای دخترم میسوزه .بارها خاستم برم ولی تهدید جانی شدم هم خودم هم خونوادم .میترسم برم و اون بلایی سر خانواده بیاره