2777
2789
عنوان

طلااااق یا ادامه زندگی

128 بازدید | 13 پست

من مدت زیادیه دووم آوردم ،از لحاظ مالی همسرم اوکیه ولی برای من خیلی کم‌میزاره ،به لحاظ عاطفی هیچ پناهی ندارم و عزت نفس برام نمونده ….با همه مشکلاتم هشت ساله تحمل کردم ،حرف نزدم ،کتک خوردم شبایی که نمیدونستم چجوری بخابم که دردم نیاد تمام بدنم کبود بوده اما دم‌نزدم .

مشاوره ما مشاور نیستیم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر توو این سایت خانم ها رفتارهای عجیب از همسرشون تعریف کردن و متاسفانه توو سری خور و کتک خور و بدبخت بودن توو داستان ها (چه داستان واقعی چه تخیلی)  که فکر می‌کنیم تا سر حد مرگ باید توو خونه شوهر اذیت بشیم اما صدامون در نیاد.... 

عزیزم میدونم  خودم کاردانی روانشناسی و کارشناسی حقوق دارم 🫠 تحت تراپی بودم پارسال اما نشد که ...

اگ بچه مداری جداشو من الان حسرتم اینه چرا بچه اوردم بااین مرد ک نمیفهمه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
انقدر توو این سایت خانم ها رفتارهای عجیب از همسرشون تعریف کردن و متاسفانه توو سری خور و کتک خور و بد ...

بعضی وقتا تو‌شرتیطی قرار میگیری ک بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کنی فقط خواهشا قضاوتشون نکن 

سلام کسی به چز خودتون نمیتونه نصمیم‌بگیره علت کتک زدن چی بود ه کاری برای حل مشکلاتتون کردید  &n ...

زندگی مشترکی استقلال نداره

استقلالی که به بادی بنده به حرفای پدر شوهرم و مادذشوهرم 

بعد از اینهمه  سال با وجود تمکن مالی جدا نمیشه ازشون 

اگه رفت آمد نکنم باهاشون کتک میخثرم توهین میشه بهم تحقیر میشم