2777
2789
پسر من خودش خیلی علاقه نشون میده تست مبتکران و اندیشمند میزنه می خوام بدونم حالا که خودش دوست داره د ...

الان مدرسه عادي ميره يا خاص؟

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم پسرم پنجم هست 

مدرسه شاهد میره خود مدرسه برای اینکه آمار قبولی تیزهوشان بالا باشه مرتب باهاشون کار میکنن کلاس میزارن

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
پسر من خودش خیلی علاقه نشون میده تست مبتکران و اندیشمند میزنه می خوام بدونم حالا که خودش دوست داره د ...

معمولا مدارس خاص مثل غير انتفاعي و شاهد براي سال ششمي هاشون كلاس فوق برنامه ميزارن و با يك موسسه براي برگزاري آزمون هاي دوره اي قرار داد دارند

پسر خواهرم امسال ششم خونده تیزهوشان قبول شده 

مدرسه خیلی خیلی تاثیر داره 

مرتب کلاس اضافه کتاب کمک اموزشی 

البته خواهرم معلم خصوصی هم گرفت

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

پسر من از 15 شهریور کلاس اضافه گذاشتن برای مرور کتابهای پنجم

هیات امنایی هست عزیزم

معمولا قبولي در تهران و كلان شهر ها سخت تره 

چون تعداد متقاضي نسبت به ظرفيت بيشتره

پسر من امسال هشتم تيز هوشانه بيشتر جزوه هايي كه معلم فوق برنامه بهشون داده بود رو ميخوند

تست هم دكتر شاكري بيشتر

١٢دوره هم آزمون مبتكران رو شركت كرد و هر دفعه ترازش مي اومد تشويق ميشد كه عميق تر درس بخونه

مبتکران رو مدرسه براشون ثبت نام میکنه 

امسال هم که پنجم بودن برای هر درسی حتی هدیه ها و اجتماعی کمک آموزشی کارمیکردن هفته ای دوروز بعد اظهر کلاس اضافه علوم و ریاضی

سال ششم کلاس ها بیشتره 

ما سهمیه نداشتیم یه مقدار کمک مدرسه کردیم البته پسرم کارنامه اش خ خ هست و درسش خوبه

پسر خواهرم که امسال قبول شده کتابهای کمک اموزشی خیلی سبز برای علو و ریاضی و تست مبتکران 

همچنین طرح شهاب شرکت کرده 

خلاصه هر جمعه یه آزمونی داشت 

البته ما یه شهرستان کوچیک  هستیم 

ولی آمار قبولی کنکور همیشه تو استان اولیم 

کلا همه دنبال درس هستن 

امسال غیر پسر خواهرم بچه های دوتا از دختر عمومام هم تیزهوشان قبول شدن

شما چطور اونجا ثبت نام کردن بچتونا یعنی منظورم اینه جز سهمیه دارها بودین؟

البته بچه خواهرم مدرسه دولتی بود ولی یه مدرسه که همیشه آمار قبولی تیزهوشان و نمونه اش بعد مدرسه شاهده 

البته ما یه شهرستان کوچیک  هستیم  ولی آمار قبولی کنکور همیشه تو استان اولیم  کلا هم ...

بله عزیزم ما هم توی یک شهر کوچیک هستیم ممنونم از  راهنمایتون اینجا  مدرسه شاهد تو منطقه ما نیست پسر من هم همیشه  خ خ بوده خارج از منطقه هم هرکار کردیم ثبت نام نکردن