2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من کرج زندگی میکنم سه روز اومدم اینجا دارم سگ لرز میزنم 😂😂😂 تمام لباسام شومیز و کوتاهه 😐💔

منم میخام بیام این هفته جادیدنی داره مسافرت رفتی؟ارزش داره بیایم

من خودم اردبیلی ام 

ولی شش هفت ساله کرج زندگی میکنم فک کنم از فردا هوا یکم آفتابی میشه 

بنظرم هودی و لباس گرم حتما بردار چون هوای اردبیل تکلیفشش با خودشم مشخص نیست😂

کاربری مشترک🎐🥢🎶

اره عزیزم. بیا حتما آبگرمهای سرعین و فندقلوی نمین و بولاغلار و آبگرم ازادی و قینرجه ی نیر و پل معلق هیر و مشگین شهر رو برو

من خودم اردبیلی ام  ولی شش هفت ساله کرج زندگی میکنم فک کنم از فردا هوا یکم آفتابی میشه  ...

دقیقا 🤣🤣الان میگیم سرده ولی این احتمال هست که فردا از گرما بخار بشیم یا کلا یخ بزنیم 🤣🤣

خب بزار بگم بهت 

برو سردابه و آبشار و غار و آبدرمانی داره حتما برو ببینش

برو سرعین آبدرمانی و لواشک داره 😂

برو بقعه شیخ صفی الدین ، خانه تاریخی صادقی ، موزه مردم شناسی

شورابیل و شهربازیش

آلوارس هم برو نزدیک سرعین تله سیژ و طبیعت خیلی قشنگی داره

پل شیشه ای هیر ، پل معلق مشگین شهر ، شهریری مشگین شهر و باغ هاش ، روستای ویلادره 

کاربری مشترک🎐🥢🎶

اردبیل همیشه سرده مخصوصا شبا

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙