2777
2789

مورد بوده که شده، البته به سطح تنبلی هم ربط داره ولی به نظرم برید پیش متخصص طب سنتی با مدرک از دانشگاه پزشکی،پیش کاراموزا نرید

مزاج بدنتون مشخص میکنن و بر طبق اون داروی بدون عوارض گیاهی میدن که رحم و تخمدان گرم و فعال شه و تنبلی کنترل شه

داروهای شیمیایی فقط بیشتر عوارض دارن و به محض قطع کردن دوباره مشکل ایجاد میکنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر مشکل دیگه ای نداشته باشی بلع

فقط تنبلی دارم🥲

دلم بچه میخواد

میشه برام دعا کنی؟

دکتر ک رفتم گفت با همینا امکانش زیاده باردارشم🥲

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

مورد بوده که شده، البته به سطح تنبلی هم ربط داره ولی به نظرم برید پیش متخصص طب سنتی با مدرک از دانشگ ...

مرسی عزیزم چشم 

آخه من از ۱۶سالگی متوجه شدم و سعی کردم بدون دارو کنترل کنم 

فقط برا اقدامم دارو مصرف میکنم 

قلبم میگیره می‌دونی 

عاشق بچه ام 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خواهرم الا یه پسر خوشگل داره ،اصلاح مزاج انجام بده ورزش کن

خدا حفظش کنه 

چشم مرسی ازت 

از وعده پریودم بگذره بیبی بزنم مشخص میشه؟

نزدیکه پریودم🥲

ی سری علائم دارم عین پریودی 

نگرانم🥲

ان شاالله که میشی عزیزم تو هم برای من دعا کن نی نی دار بشم دو سال و نیمه چشم انتظارم

الهی آمین 

چشم

ان شالله عید سال نو بچه ات بغلت باشه

مرسی عزیزم چشم  آخه من از ۱۶سالگی متوجه شدم و سعی کردم بدون دارو کنترل کنم  فقط برا اقدا ...

ان شا الله خدا به حق قلب نازنین صاحب الزمان و به حق طفل در آغوش مریم پاکدامن صاحب بچه سالم و صالح میشید

توکل به خدا و توسل به حضرت شهر بانو ان شا الله میشه🌺

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ان شا الله خدا به حق قلب نازنین صاحب الزمان و به حق طفل در آغوش مریم پاکدامن صاحب بچه سالم و صالح می ...

الهی آمین 

مرسی 

مرسی از دعای قشنگت 

میخوام اگه شد 

باردار بودم

نذری ببرم امامزاده🥺