2777
2789
عنوان

پسری که سنش دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 25 پست

چون خیلی دوستت داره،معمولا خانم های همسن شما از پسرای دهه هفتادی خوششون نمیاد...ولی بر عکس ما پسرا خانم های دهه ی شصتی رو خانم ترین و زندگی کن ترین و  زیبا ترینِ زن ها میدونیم...بنده خدا گفته اینجوری دل تونو بدست بیاره بعد بگه 

یعنی می خاد بازیم بده ؟

نه منظورم این بود نمیخواد از دستتون بده بخاطر اختلاف سنی

زیاد دیدم مشابهشو

البته خیلیا بابت همین تموم میکنن که وابسته نشن

پسری که اینطور باشه و ترس از دست دادن باعث بشه دروغ بگه

مطمعنن همه دروغی میگه در اینده هم

در کل همین چیزا کوچیکو واسه انتخاب دقت کنید

چون تو سن ازدواج هم هستید و همین چیزا کوچیک اگه رفتید زیر یه سقف ممکنه باعث مشکل بشه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تازه آشنا شدیم در حد چند روزه همو فقط دو بار دیدیم 

نمیدونم چرا...ولی جذابیتی که تو وجود شما ها هست تو وجود دهه هفتادی و هشتادی ها نیست...خیلی ها رو میشناسم که آرزو شونه با خانم های همسن شما فقط یه روز بشینن حرف بزنن...دو بار قرار گذاشتن که دیگه خیلییییی خوبه 😂

شما تجربش داشتید؟ قصد اون آقا چی بود؟ دوستی؟

من که کلا هر کی نزدیکم میشه از من کوچیکتره 😶ولی خوب من سنم کمتر از شماست و پسرا تو این سن که دنبال منن اغلب دنبال دوستین ولی آقایی که با شما در ارتباطن و این سن رو دارن صرفا میتونه دوستی نباشه و واقعا علاقه مند باشه ...

تجربه ی خاصی نبود ،پسره سنشو از من بزرگتر گفت ،بعد که کلی حرف زدم و اینا گفت برای اینکه کم نیارم جلوتو و از این حرفا 🫤

You're all the things I've got to remember