2777
2789

من چند شبه خابم بهم ریخته میخوابم ها ولی انگار نخوابیدم 

یا با کوچیک ترین صدا بیدار میشم دیگه نمیتونم بخوابم 

امشب پدرم اومده بود جای خونه یه برگه دستش بوده به داداشم گفته بره بگیره این آقا که نمیخاست از فوتبالش بگذره اومده منی که خواب بودم بیدار کرده حالا رفتم جای پدرم 

دیدم پدرم میگه داداشت صدا کردم ولی نیومد متن با اعصبانیت رفتم بالا گفتم چقد بی وجدانی ک منو بیدار کردی

گفت خب فوتبال میدیدم بهش گفتم از این به بعد یه لیوان آبم دستت نمیدم بچه ها ۲۴ سالشه

نگید الکی گیر دادی بخدا پریشونم خواب درست حسابی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اگه ببینی حالم چجوریه

منم همیم جوری بودم از ماه رمضون به بعد اصلا یه وضعی نمیخوابیدم میرفتم مدرسه کاملا روانی شده بودم درکت میکنم منم اون موقع پاچه همه رو میگرفتم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤