سه تا دندون خراب دارم یه ماه میشه از دردش دارم میمیرم. قزص نوافن رو سع تا سه تا میخورم ولی اصلا کم نمیشه کل استخونای فک و گونه ام درد میکنه. هزینه دندون پزشکی خیلی زیاده رفتم بهداشت شهرمون اونجا یه دندون پزشک هست ازین دانشجو ها. پر کردن سطحی و اینا انجام میده اارزون میفته هر چی گفتم بکش قبول نکرد 😭😭بخدا از دردش همش گریه میکنم. میگه کار من نیست برو عصب کشی کن منم پول ندارم 😭😭😭بخوام تو مطب بکشم بازم خیلی میشه هزینش 😭😭😭
دانشگاههای علوم پزشکی کلینیک دارن که رایگان یا با هزینه خیلی کم کار میکنن، اونجا نمیتونی بری؟ اگر شهر خودتونم نداره یه نصف روز بری شهری که نزدیکه و کارش رو انجام بدی
درکت میکنم الان خیلی درد داری و دلت میخواد بکشی دندونات رو، ولی چند وقت بعد پشیمون میشی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.