2777
2789
عنوان

چجوری دندون پزشک رو راضی کنم دندونمو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست

دانشگاه‌های علوم پزشکی کلینیک دارن که رایگان یا با هزینه خیلی کم کار میکنن، اونجا نمیتونی بری؟ اگر شهر خودتونم نداره یه نصف روز بری شهری که نزدیکه و کارش رو انجام بدی

درکت میکنم الان خیلی درد داری و دلت میخواد بکشی دندونات رو، ولی چند وقت بعد پشیمون میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمی‌دونم چرا اینقد هزینه های دندون پزشکی سرسام اوره ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کسی   نمیدونه چر ...

من دوتا رو پر کردم شد ۹ البته با عصب کشی 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
هر چی گفتم بکش مسئولیتش با خودم قبول نکرد😭😭😭الهی بمیرم من 

نکش حیفه

برو دانشگاه دولتی شهرتون واحد دندانپزشکی فکر کنم رایگان یا با هزینه ی خیلی کم برات عصب کشی میکنن

فکر کنم دانشگاه آزاد هم بری درست میکنن منتها یکم هزینه داره

بازم بپرس حتما قبل از کشیدن

من دوتا رو پر کردم شد ۹ البته با عصب کشی 

اینجا ۶ گفت دوتارو ولی ندارم 😭😭😭یه ساعت پیش دوتا نوافن و یه استامینوفن خوردم الان دارم از درد میمیرم میخوام پاشم بازم بخورم