2777
2789

زنعموم هرچی میخریم میخره😐😂

البته ماخونمونو عوص کردیم بزرگتر گرفتم برا همینم مامانم وسایل خونشو عوص میکنه و جدید میگیره

مامانم لباسشوییمون قدیمی بود عوص کرد این اصلا نداشت رفت خرید

پرده و مبلامونم عوض کردیم رفته مثل ما پرده سه رنگ خریده😂🤦‍♀️

گلخونمونو دید رفته چهارتا گل خریده برا خونش

من حرصم میاد همش وسایل خونمونو تو خونشون با یه رنگ دیگه میبینم طبیعیه؟😂

حتی بابام یه وانت خرید اینام از وام فرزند اوری میخان یه ماشین اضافه کنن میگن دوتا ماشین بهتره🤣🤣🤣

نه بدم نمیاد مگه همون یه دونه تو دنیا تولید شده برا من

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش سلیقه نداره بنده خدا ، هیچی نمیتونه درست و قشنگ انتخاب کنه از سلیقه ی شما بهره برده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

خودش سلیقه نداره بنده خدا ، هیچی نمیتونه درست و قشنگ انتخاب کنه از سلیقه ی شما بهره برده

اره سلیقه ندارن واقعا فقط کپی برداری

خب یه خلاقیتی خودت داشته باش برا خونت زن

واقعا ایرادی نداره امروز یه ظرفی رو خریدی گذاشتی جلو جاریت فردا بره عینه ماله تورو بخره؟

نه تازه خودمم معرفی میکنم فلان جا خریدم  

حساس نباش

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

با عرض معذرت که اینجا پیام گذاشتم،شما وقتی پیامی میفرستی،منتظر پاسخش هم بمون،نگو و قفل کن.

خدا گفته انسان رو آزاد آفریده؟؟؟کجا گفته همچین چیزیو؟آیه و سوره ای که داخل قرآن اینو گفته برام بنویسید لطفا.

اون مورد دوم کلا قضیش فرق داره،اونجا میشه مسئله قانون کشور

شما فرض کن میری آمریکا،میتونی طبق قانون ایران اونجا رفتار کنی؟؟؟نه

چون قانون هر کشور متفاوته و حتی مهاجر و توریست و مردمان اون کشور موظف به رعایت قانون هستند.امیدوارم متوجه شده باشید.

اسی عکسات فیکن اخه عکس دونفریشون اون پشته😐😂

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

اسی عکسات فیکن اخه عکس دونفریشون اون پشته😐😂

چند نفر گفتن🤣

منم گفتم خونه خالم عکس گرفتیم که عکاسه اون خالمه باسوهرش میخای از نزدیک برات بفرستم

دقت کنی میبینی لب و دهن آرش با شوهرخالم فرق داره

فردا عکاسای نامزدیو با چهره میزارم تگت میکنم متوجه میشی😘