بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچگیام مجموعه رمان های ارتمیس فاول رو خوندم، بزرگترین قدم برای قوه تخیلم بود. هنوزم که هنوزه تو این ژانر علمی تخیلی و تخیلی فانتزی کسی ازم سوال میکنه ذهنم میره سمت اون
کتاب اعتماد بنفس باربارا دی انجلس خیلی بهم کمک کرد جلو بقیه سرمو بالا باشه
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
آسمان تیر قضا صیاد است این عمل از فلک کج رو کج رفتار است بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان روز و شب کارمن از گردش او فریاد است آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است اصل در آمد کار است نه دانستن کار تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است