2777
2789

خیلی دوست دارم ماشین بخرم ولی با حقوق ۸ تومن چطور آخه؟

حتی کوییک هم نمیتونم بخرم🥺

شما پیشنهادی ندارین؟

واقعا این همه آدم چطور ماشین میخرن ؟

با وام

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام،حمایت پدرمادر یا همسر 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خواهرم کوئیک که سهله 

یه پراید مدل ۸۰ هم نمیشه خرید 

مگه اینکه وام برداری ۱۰۰ میلیون بدی همون پراید مدل ۸۰ بخری

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بعضی از نمایشگاهها ماشین شرایط میدن با نرخ سود ۴/۵ درصد 

آسمان تیر قضا صیاد است                                                     این عمل از فلک کج رو کج رفتار است                                       بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان                                       روز و شب کارمن از گردش او فریاد است                               آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد                                         کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است                                      با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف                           چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است                                     اصل در آمد کار است نه دانستن کار                                         تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است