2777
2789

اگر مجبور باشین کسی ک عاشقشین هرروز ببینین ولی دیگ باهاش نباشین ...

چکار میکنین چ حسی دارین 

همیشه برام سوال بوده!!

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

سخته 

زیاااد 

اما مجبورم باهاش بسازم و بپذیرمش 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سخته  زیاااد  اما مجبورم باهاش بسازم و بپذیرمش

همینطوره ولی آیا اون توان رو اونقدر در خودت میبینی؟🫠

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خدا خواستم یا بهش برسم 

اگه نشد ولی هرروز ببینمش حتی اگ بهم نرسیم 

فقط از هم جدا نشیم 🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من از خدا خواستم یا بهش برسم  اگه نشد ولی هرروز ببینمش حتی اگ بهم نرسیم  فقط از هم جدا ن ...

اگر بهت بد کرده باشه ونا مردی چی

کسی روکه عاشقش بودم وپدرم منوبهش ندادش هفته ای یه بارمیبینم ولی بی تفاوت میگذرم وخودم میدونم تودلم یه جوری میشه درصورتی که شوهردارم میخوامش شوهرموبچه دارم ولیگاهی میگم چی میشدش ماکه همومیخواستیم به هم میرسیدیم

اگر بهت بد کرده باشه ونا مردی چی

تحملش میکنم 

سخته 🫠

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
کسی روکه عاشقش بودم وپدرم منوبهش ندادش هفته ای یه بارمیبینم ولی بی تفاوت میگذرم وخودم میدونم تودلم ی ...

هعی چجور تحمل کردی؟

خیلی بده عاشق کسی باشی تو دیدت باشه  چون نمیشه فراموش کرد اینطوری

دقیقا 

هر سری برگردم گریه میکنم کاری از دستم بر نمیاد جز این

هعی خواستی ازدواج کنی چی؟

هعی چجور تحمل کردی؟

سخت بودش خیلی سخت اونم هنوفکرش پی منه فقط خودموخودم میدونم چی ته دلم میگذره هووووووف دوتامون گیردوتاادم خیانت کارافتادیم اون زنش بهش خیانت کردش بی ابروش کردش وبخاطر بچه هاش زندگی کردش منم شوهرم تاسه سال پیش بهم چندین بارخیانت کردش این اخری هاپیجموفالوکردش طرف اصلادستم نرفت انفالوش کنم نتونستم استوری کاری که میذاشتم هی لایک میکردوقلب میفرستاد ولی کلا دایرکتهاش وبازنکردم دیگه حذف میکنم 

سخت بودش خیلی سخت اونم هنوفکرش پی منه فقط خودموخودم میدونم چی ته دلم میگذره هووووووف دوتامون گیردوتا ...

هعی خدا چ دردناک

هعی خواستی ازدواج کنی چی؟

سنم کمه برای ازدواج

ولی من بعدش دوباره وارد رابطه شدم، الان که با هیچکس نیستم هنوزم حالم بد میشه براش

عمرا تا وقتی که کامل فراموشش نکردم ازدواج نمیکنم، چون یکی دیگه ام بدبخت میشه دور از جون

ولی تابستون که سرم خلوت بشه میخوام برم پیش روانشناس، بلکه یکم حالم بهتر شه، چون فکر کنم تابستون هفته ای یکی دوبار ببینمش..