2777
2789
عنوان

مراقبه

142 بازدید | 20 پست

کسی هست اینجا انجام بده 

میدونم که قطعا با انجام دادنش و اداما دادنش نتیجه درخشانی خواهد داشت ولی نمیدونم چجوری شروع کنم

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انجام میدم 

طریقش رو فایل اماده هست گوش میدی همزمان انجام میدی ، سایت راستمرد هست پیشنهاد میکنم ، ریلکس جسم و روحت هست فوق العادست ، قبل خواب هم میشه استفاده کرد برای خوابی بهتر

و  یک شکل دیگه هم هست ،

در وضعیت چهارزانوی راحت میشینی، دستاتو شل میکنی شونه هات آزاد، و قفسه سینتو باز میکنی که کمرت هم صاف بشه ، به چاکراها هم کمک کنندس این وضعیت ، به یک نقطه مقابلت خیره شو و اگر امادگی داشتی چشمات رو آروم روی هم قرار بده ، روی تنفست فقط تمرکز کن ، اینجا موج افکار میاد ، اجازه ی عبور بده ولی همانند رهگذر بذار عبور کنن و درگیرشون نشو ، مثل یک چالشه ، اگر حواست پرت اتفاقات و افکارت شد تمرکزت رو باز برگردون به سمت تنفست ،دم عمیق ۲ ثانیه مکث و بازدم آروم و طولانیی . اوایل سخته تمرکز کردن اما کم کم بهتر میشه 

روی تنفس آرامش خوداگاهی و تمرکزت بشدت کار میشه و عالی هست 

میتونی از شمع  یا حتی موزیک ملایم و آرامبخش هم درکنارش استفاده کنی  برای تمرکز و آرامش بیشتر 

سوالی بود درخدمتم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

والا من سر در نمیارم از مراقبه این چیزا رو باید اونایی ک دغدغه فکری و مالی ندارن انجام بدن ن ماها ...

اصلا محدودیت نداره این کار همه مشکل دارن  مهم این هست که اراده کنی و تمرکزتو یجا جمع کنی ، نتیجش رو همون روز میشه دید

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

انجام میدم  طریقش رو فایل اماده هست گوش میدی همزمان انجام میدی ، سایت راستمرد هست پیشنهاد میکن ...

چقد قشنگ و کامل توضیح دادی 

ممنونم از وقتی که گذاشتی 

موفق باشی عزیزم🥰❤

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸
عزیزم توضیح میدی چجوری شروع کردی  مرسی که اومدی و وقت گذاشتی گل

خیلی راحته عزیزم

چهارزانو و راحت بشین، نفس آروم و عمیق بکش

سعی کن شدای هیچ چیزی به جز نفس کشیدنت رو نشنوی.. فکر کن که روی مغزت یه صفحه سفید پهن کردن

فقط روی نفس کشیدن تمرکز کن.. دم آروم، بازدم عمیق

میتونی از اهنگ های مخصوص مدیتیشن هم استفاده کنی

و در آخر بدون که با انجام این کار نتیجه فوق العاده میگیری

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
چقد قشنگ و کامل توضیح دادی  ممنونم از وقتی که گذاشتی  موفق باشی عزیزم🥰❤

ممنونم لطف داری🤍🦋 

خواهش میکنم ، کمکی بود خوشحال میشم انجام بدم 

خیلی ممنونم همچنین شما🌱🌌