2777
2789
عنوان

ی سریا وقتی تایپک میزنن به شعور ادم توهین میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آخرش یه تشکر همگانی مینویسم و همه رو لایک میکنم دونه دونه تشکر کردن شلوغ میکنه تاپیکو

خیلی کار خوبی میکنید همینش قشنگ کاش بقیم این فرهنگ بینشون جا بیوفته 💔🥲

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
😅😅😅😅😅دیدم تاپیکشو  تازه میگفت ی کسی، اون خودم نیستم

دچار فرافکنی بود🤣🤣🤣🤣

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
والله منم الان یه تاپیک بودم مرده میگفت من وابسته ام زنم نباشه غذا گرم نمیکنم بخورم گفتم تنبلی گفت ...

اره ی سریام این مدلین😂بگو خو چرا نظرسنجی میزاری پس وقتی حرف حرف خودته

اره واقعا حالا میبینی طرف تاپیک خود...کشی زد همه ساده ساده میایم ن نکن و فلان یارو بعد دو ساعت تاره ...

اصلاکسی که بخاد خودکشی کنه اعلام نمیکنه اینا اینقد فراغ بال دارن میان تاپیک هم میزنن😀

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

اصلاکسی که بخاد خودکشی کنه اعلام نمیکنه اینا اینقد فراغ بال دارن میان تاپیک هم میزنن😀

همون بگو نصفشونم که بعد از ۱۶ .۱۷ صفحه در میاد که الکی 

من میگم عیب نداره شاید راهنماییم یا نظرم رو بخونه اصلا خوشش نیاد ولی یه جای دیگه از زندگیش به دردش ب ...

چی بگم من یکم حساسم حتما😂🤕