2777
2789
عنوان

یه چیزی تو مخاطبین گوشی شوهرم دیدم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از اینکه اینو گفتم  بهش بگم تو مشهد با رفیقات چه غلطی میکردی یا یگم این شماره کیه

بپرس راستیییی تو میرفتی مشهد کجا ها میرفتین واسه نهارو و اینا

انقد سوال پیچ کن از مشهد که کجا ها رفته 

نه اون تلفنه چیشد؟

اول بهش گفتم نامزد دوستم بهش خیانت کرده و اینا 

نامزدم به شوخی اول گف خوب کاری کرده تو هوای منو داشته باش 

بعد گف خاک برسرش براچی این کارو کرده اون که زن داشته

بعد منم بحثو کشیدم وسط گفتم مخاطبین گوشیت واسم بالا میاره و یه اسم عجیب غریب پیدا کردم بعد من اسمی نبردم که چی دیدم خودش گف آره مشهد توس دارم 

بعد من عکس پروفایل نشون دادم گفتم این مشهد توس کیه

اول گف من چه میدونم مال من نیس و اینا کلا انکار کرد

بعد گف که حتما همون شماره هایی هس کع از تو دیوار برداشتم و زنگ زدم واسه قاشق که بخرم( چند ماه پیش با همون رفیقی که رفته بود مشهد صندلی و قاشق و بشقاب و ایجور چیزا آوردن گه اجاره بدن )

من بهش گفتم که دورغ میگی من زنگ زدم زن برداشت گف واسه چی زنگ زدی بعد چندتا شماره دیگه آورد که ذخیره کرده بود قاشق و اینا من بهش گفتم که من به اونا کار ندارم این مشهد توس کیه بهش گفتم زنگ بزن بهش رو بلند گو بزار دوتا سیمکارت داره از هر دو زنگ زد جواب نداد گفتم تو گه گفتی قاشق داشته پیام بره بهش پس پیام داد که قاشق میخواستم ولی کسی هنوز جوابشونداده

بهش گفتم اون سیمکارتی که بهش پیام دادی رو بردار از رو گوشیت بده به من گف که نمیدم فردا میرم سر کار بازم دارم اینا گف کهشاید این شماره هک کردن و اینا قسم خورد به جون من و پدرو مادرش که اینو نمیشناسه و تا حالا بهش زنگ نزده

منم گفتم لاور نمیکنم و بعد زنگ زد به اون شماره های دیگه که قاشق ذخیره کرده بودگف قاشق میخوام اونا گفتن داریم و اینا میخواست ثابت کنه که دورغ نمیگه من گفتم به این شماره ها کاری ندارم تو خودت این شماره ها رو قاشق ثبت کردی ولی اینو نه 

عصبی شد گف من دیگه قسم نمی‌خورم میخوای باور کن میخوای نکن گفتم پس تو روبیکا شمارشو بزن ببینم چی دیدم که بله تو روبیکا هم پیج ج ن د گ  ی داره 

بعد اقا قهر کرد که چرا من بهش اعتماد ندارم 

بعد اومدم خونمون من مریض هستم تب و ارز داشتم به مامانم گفتم بیا بریم درمانگاه داداش کوچیک دارم دو سالشه بعد مامانم میگه داداشت وای نمیسته که من بیام گف با نامزدم بگو هی گیر داد مجبور شدم دو باز زنگ بزنم قطع کرد بعد پیام دادم که بیا باهام میخوام برم درمونگاه تول پیام داد نمیام منم گفتم باشه خدافظ بعد دیدم دم در خونه هس باهاش رفتم دکتر من سرم داشتم دیدم رف یه اکانت آورد لهم نشان داد گه نوشته بود مشهد توس تو روبیکا ولی و پروفایلش مجوز کلاهبرداری بود ولی شماره که من دیدم مشهد توس بود