اومدیم خونه مادرشوهرم داشتیم حرف میزدیم حرف افتاد از خواهر جاریم مادرشوهرم گفت شنیدم با پسر فلانی دوست شده بگو مواظب باشه ها پسره شیطونه بلایی سر خواهرت نیاد
این خانم نسبتا محترم برگشته میگه عیب نداره فوقش عین ( )منو میگفت زنش میشه اونم تو جمع بی ادب بی شعور خیلی ناراحت شدم دختر خاله و دختر عمه عمه عای شوعرمم بودن😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه خوب من شغل برام خیلی مهمه شما مشخصه باهوش هم هستی که راحت بوده برات چون بالینی متقاضیان زیادی دار ...
نظر لطفته.
اگر قصدت جدی هست حتما برو مدرسان شریف هم آزمون هاشون رو شرکت کن هم مدیر برنامه بگیر.
برای بازار کار هم ، بالینی بهتره تا عمومی
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
چرا میچسبونی به پسر وعروس من الان بچهها ازدواج کردن همو دوست داشتن هرکاری کردن به خودشون مربوطه همو قال نزاشتن برن نفر بعدی که اون کار اسمش میشه حرومزادگی😰
ببخشید استارتر قصدم ناراحت کردن شما نیست اما راستش من اگر مادر شوهرم اینقدر وقیح باشه که توی یه جمعی که خانواده شوهرم هستند بخواد درباره خواهر من که هیچ جوره ربطی بهش نداره اینطوری حرف بزنه هر چی از کل آبا و اجدادش می دونم( دیگه چه برسه پسر و عروس) مدام می کوبونم توی صورتش که دیگه یاد بگیره درباره بقیه حرف مفت نزنه. بهش می گم نگران نباشید رابطه شون از رابطه پسر و عروس شما بد تر نیست. وقتی قرار باشه جلوی جمع آبروی خواهر من رو ببره من چرا ملاحظه آبروی پسر و عروسش رو بکنم. حتی شده می رم می گردم مورد دیگه هم پیدا کنم جلوی همون جمع جار می زنم که لال بشه و دفعه بعد بفهمه چی بهش مربوطه و چی مربوط نیست