2777
2789
عنوان

جاریم بهم باز متلک انداخت 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 79 پست
جاری در واقع جواب مادر شوهر رو داده که خیلی زشت در حضور جمع درباره خواهر ایشون اظهار نظر کرده ایشون ...

کرم داره اصلا ته هر بحث رو می‌چسبونه به من شیطون میگه میگه برم فوشش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگفتی خیلی وززززه ای. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ببین اگر میخوای باهات کاری نداشته باشن، با کسی کار نداشته باش.

اگر شما با مادرشوهرت همراهی میکرده و گفته، تجربه که دیگه به کاری کسی کار نداشته باشی، اگر نه کاری نداشتی، اون وسط جاریت فقط تو رو پیدا کرده، کلا سعی کن باهاش کاری نداشته باشی ولی یه روز بهش محترمانه بگو، کارهای دیگران ، مخصوصا خواهر شما به من هیچ ربطی نداره، شما هم من مثل نکن برای بقیه

حتی بدونه ام مهم نی بره ب درک اصن اجازه نده یکی یه حرفو چماق کنه واست...مهم اینه الن همسرته...اصن ضع ...

والا خواهرش هر هفته با یکیه من شوهرم اولین دوست پسر و اولین رابطم بود اصلا من نمی‌فهمم اون چه ربطی به من داره😟

کرم داره اصلا ته هر بحث رو می‌چسبونه به من شیطون میگه میگه برم فوشش بدم

این که دفعات قبلی چه شیطنتی کرده رو شما بهتر می دونی

اما اینجا جوابی که به رفتار خیلی زشت مادرشوهر داده واقعیتش جای بحث نداره

خباثت مادر شوهرتون بیشتر توی این موضوع جای گله داره. راجع به خواهر جاری گفته راجع به پسر و عروس خودش شنیده. پس حقش بوده

فقط می گم ترکشش به شما اصابت کرده متاسفانه

سلام عزیزم  از نظر همون شغلی دیگه  دانشگاه آزاد خوندی؟سخت بود قبولیت؟ شغل الانت ر ...

نه دولتی خوندم. تهران

قبولی ارشد بسیااااار راحت تر از قبولی کارشناسی بود برای من. چون فقط منابع مربوط ب رشته ی خودت رو میخونی.

شغل الانم نیست. واسه کارورزی میرفتم مرکز نگهداری بیماران مزمن روانی. بعد از فارغ التحصیلی یکی دو ماه مسئول فنی شون شدم. اما خودم اومدم بیرون 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
این که دفعات قبلی چه شیطنتی کرده رو شما بهتر می دونی اما اینجا جوابی که به رفتار خیلی زشت مادرشوهر ...

چی بگم دیگه منو ول کنه اخه من اصلا به موضوعات شخصی کسی کار ندارم 🥺