2777
2789

من یه عیبی دارم که خب درمان نداره

بعضی وقتا خیلی بدم میاد از خودم

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پذیرفتم که هیچکس قرار نیست کامل باشه و من مطمئنا تنها آدم دنیا نیستم که یه نقص خاصی رو داره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ʕ´•ᴥ•`ʔ اعتقاد دارم خدا با عشق منو همینجوری افریده و هیچی رو تو خودم عیب و نقص نمیدونم حتما صلاح بر این بوده ک اینجوری باشه و لاغـــــــــــیر و راضیم به رضاش🌹

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

انقد خودمو قبول دارم که عیبیم باشه قبولش ندارم 😂 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

منم بیماری لاعلاج دارم اون روز انقدر گریه کردم گفتم خسسسسسته شدم بسمه شوهرم همش خواست آرومم کنه هی میگف سحر مگ فقط تو یک نفر این بیماری رو داری هزاران نفر دارن ولی خب من بااازم نمیتونم کنار بیام چون سخته و الان دوباره وحشتناک عود کرده بی دلیل گوشی شوهر رو ج نمیدم خونه هم ک راش نمیدم

آلام یک مرض عجیبی گرفتم ک از اون بیماری نشات گرفته دوس دارم مجرد باشم و اینک دارم یک کاری میکنم ک شوهرم و ب هیچ عنوان نبینم و هرچقدر ز زد ج نمیدم پ داد ج نمیدم دنبالمم تو کل کرمان بگرده هم پیدام نکنه😖🥴