2777
2789
عنوان

میشه درباره بی بی چک دیوانه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 39 پست
زود زدی عجله نکن اصلا از من بی بی چکام تا ۱۵ روز بعد از امپول منفی بود  روز۱۸ بعد از امپول دو ...

غزال جان یه سوال تا روز ۱۵ که منفی بود حتی هاله هم نداشت بعد چندساعت نگاه کردین؟

حتی هاله هم نداشت 

تا شبم نگه اش داشتم بازم منفی بود

روز ۱۷ یه خط کم رنگ انداخت 

روز ۱۸ پر رنگ تر شد

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی هاله هم نداشت  تا شبم نگه اش داشتم بازم منفی بود روز ۱۷ یه خط کم رنگ انداخت  روز ۱۸ ...

خیلی حالم بد عزیزم 

این ماه فقط یه فولیکول ۲۵ داشتم روز ۱۱ که همون روزم آمپول زدم و ۴۸ ساعت بعدش رفتم سونو آزاد شده بود 

واقعا امیدداشتم از طرفی زیر دلمم سفت شده که تازه امروز باخودم فکر کردم شاید بخاطر استرادیول بوده باشه دیگه امیدم ناامید شد 

دلم میخواد زااار بزنم 😭 امروز بازم منفی شد با یه خط سفیدکمرنگ تر از دیروز 

خیلی حالم بد عزیزم  این ماه فقط یه فولیکول ۲۵ داشتم روز ۱۱ که همون روزم آمپول زدم و ۴۸ ساعت بع ...

نا امید نباش 

من از سه فولیکول فقط یکیش به زور امپول رشد کرد 

همون ماهم مثبت شدم امیدوار باش

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
نا امید نباش  من از سه فولیکول فقط یکیش به زور امپول رشد کرد  همون ماهم مثبت شدم امیدوار ...

دیگه ۱۳روز بعد آمپول منفی به این واضحی حتی هاله هم نداره چجوری امیدوار باشم 😔

ممنون از دلداریت دوستم 

دیگه ۱۳روز بعد آمپول منفی به این واضحی حتی هاله هم نداره چجوری امیدوار باشم 😔 ممنون از دلداریت دوس ...

خواهش میکنم گلم 

گفتم بهت منم تا روز ۱۵ امپول منفی بود ان شالله شما هم‌مثل من لقاحت دیر بوده

توکل بخدا انشاالله  شما چه علائمی داشتین ؟

یه هفته قبل از موعدم سینه هام خیلی سنگین شده بود و درد میکرد 

یه هفته قبل از موعدم سینه هام خیلی سنگین شده بود و درد میکرد 

من خیلی منتظر این علامت بودم چون هم سر پسرم هم سقطی که داشتم قبل موعد درد و سنگینی رو داشتم ولی الان فقط سنگینه کمی بدون درد که ازعوارض داروهاست بنظرم 

خواهش میکنم گلم  گفتم بهت منم تا روز ۱۵ امپول منفی بود ان شالله شما هم‌مثل من لقاحت دیر بوده

عزیزم تاپیک آخرم رو نگاه میکنی ببینی امیدی هست به این بی بی چک یا نه هرچند خودم ناامیدم