2777
2789
عنوان

خانوما و آقایون عاقل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 85 پست
خداروشکر  روسری ?نه عزیزم کسی دیگه توقع روسری سر کردن نداره اگ واقعا جامعه ظرفیت شو داشته باش ...

میدونی چرا؟؟

چون همش تحت فشار حجاب و ارایش نکردن بودن.

من از بچگی پدرم نذاشت روسری سر کنیم.

با پسر خاله و پسر دایی مثل خواهر و برادر بودیم.

ب موقعش پدرم بهمون مشروب داد ک‌ امتحان کنیم.

نتیجه چی شد؟؟

فهمیدیم ک هیچ جذابیتی نداره و برامون عادی شده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چرا؟؟ چون همش تحت فشار حجاب و ارایش نکردن بودن. من از بچگی پدرم نذاشت روسری سر کنیم. با پس ...

عزیزم همه که جنبشو ندارن

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
[QUOTE=340293176]ب نظر من حیا برمیگرده به شعور  وصدالبته فرد باشعور میدونه ک زندگی کسی ب کسی مر ...

من ک چیزی نگفتم ولی شما عملا همه ی بقول خودت بی حجابا رو بی حیا هم فرض کردی ولی ب نظر من حیا برمیگرده ب حفظ روابط اجتماعی ادب در حرف زدن بخصوص یه خانوم 

واینکه انقدعاقل باشه ک قبل هرحرفی ببینه بهش ربط داره یانه یا اینکه ب کسی بی حرمتی میشه یانه 

من یه بی حجاب ک نه اما اعتقادی هم نیستم اما دربرابر بی حیا گفتن شما نمیتونم ساکت بمونم 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین ی نمونه بگم راجع ب حرفم.بشما جسارتی نکردم دیروز سوار اتوبوس شدم.خانم نشسته بچه هفت سالش کنارش ...

نبایدم کنار بیای باید بهش بفهمونی چادرش شعور وشخصیت وفرهنگ نمیاره 

اما ساده ای ک اصلا ب همچین ادمایی فکر میکنی 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

عزیزم همه که جنبشو ندارن

نمیدونم .شاید .ولی کلا رفتار خانواده خیلی تاثیر داره .

من خودم مخالف پوشش باز و بدن نما هستم .خودمم کلا بدون حجاب سر هستم .

الان دیگ مردم خیلی ب پوششون دقت میکنن تو عادی شده

نبایدم کنار بیای باید بهش بفهمونی چادرش شعور وشخصیت وفرهنگ نمیاره  اما ساده ای ک اصلا ب همچین ...

فکر نکردم .همون لحظه حسابشو گذاشتم کف دستش .

دیگ جرات نکرد حرف اضافه بزنه .

ببین حتی ادمی ک با پوشیه میاد بیرون قابل احترام .فقط باید سرش تو زندگی خودش باشه

نمیدونم .شاید .ولی کلا رفتار خانواده خیلی تاثیر داره . من خودم مخالف پوشش باز و بدن نما هستم .خودمم ...

اره دقیقا 

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
فکر نکردم .همون لحظه حسابشو گذاشتم کف دستش . دیگ جرات نکرد حرف اضافه بزنه . ببین حتی ادمی ک با پوش ...

منم همینو میگم ما یه ملتیم کنار هم داریم زندگیمونو میکنیم سرمون تو زندگی خودمون باشه بفهمیم هرکی طرز فکری داره 

من ک چیزی نگفتم ولی شما عملا همه ی بقول خودت بی حجابا رو بی حیا هم فرض کردی ولی ب نظر من حیا برمیگرد ...

پیامتونو ندیدم 

خانم عاقل از من سوال کردن نظرمو گفتم

اینجا رسما میان از بی حجابی حرف میزنن

چرا انقد زورتون میاد ی نفر حرف حجاب میزنه

میگی نگو حجاب ربطی به حیا نداره پس به چی ربط داره

ادب و عقل و... همه ایناکه میگی کنار هم قشنگه

یعنی چی به کسی مربوط نیست مگه کسی که تو کرونا اسک نمیزد میتونست بگه به کس یمربوط نیست

من دخترم شمام دختری از دید خودم میبینم که چقدر خوبه و دوست دارم همجنسام بدون گارد بهش فک کنن

ی سایت اجتماعی اگ بدرد تبادل نظر نخوره پس به چه دردی میخوره??