من چند وقت پیش خواب دیدم اونجایی که کار میکنم، خیلی ناراحت بودم گریه میکردم و میخواستم ازونجا برم
داشتم کفشامو میپوشیدم چادرمم کنارم بود،یکی از همکارای اقا اومدن گفتن چیشده و نمیخواد بری و چادرمو برداشتن رفتن که من نرم😑
بنظرتون معنی خاصی داره؟
⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِیوَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھداستاݩهمیناست‹طُ›آࢪزویمنی #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج)
ان شاالله که همینطور باشه😂ازون موقع که ما باهم دعوامون شده حالا حتی سلامم بهم نمیکنیم خخخ
⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِیوَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھداستاݩهمیناست‹طُ›آࢪزویمنی #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.