2821
2789
عنوان

زندگیم چقدر بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 55 پست
بله پدرم از ما عم پایین تره شوهر من بیشترو پدر شوهرم سطح مالیش بالا تره .. ولی خب داداشم هم معلمه هم ...

بنظر من مادر شوهر خواهرت نمیخواد که خواهرت فردا پس فردا توقعش زیاد بشه و چون وضع مالی شما بالاتره   طبق شما پیش بره  برای همون سعی میکنه خواهرت از تو دور کنه

و خانواده پدریت هم همینطور  نمیتونن مثل همسر شما  ازادی و پول بدن  سعی میکنن از شما فاصله بگیرن 

خدایا توروخدا😓 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظر من مادر شوهر خواهرت نمیخواد که خواهرت فردا پس فردا توقعش زیاد بشه و چون وضع مالی شما بالاتره &n ...

ن خانواده شوهر خاهرم هم سطح مالیشون بالاس کلن قلبشون سیاهه مادر خودشونم رنگ افتاب نمیبینه همش خونس .

وقتی اونا تورو جوری هستی نمیپذیرن توهم فاصله بگیر..سخته ولی چ میشه کرد ..همیشه خوش باش هرجور دوس دارین بگرد ولی از چهارچوب های زندگیت وهمسرت خارج نشو همیشه برا شوهرت عزیز باشی دیگران اونقدر مهم نیستن خواهرتم انشاالله ب مرور روابطتون بهتر میشه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
داداشم دوس دخترش منو فالو کرد اومد تو پیجم حرف زد دختر خوبی بود منم خوب باهاش حرف زدم گفتم کنار هم خ ...

به قول استادم باید به اندازه محبت کرد به طرف مقابل وگرنه نادان خیال بد میکند.. افراد سمس ان باید ازشون دوری کرد 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
به قول استادم باید به اندازه محبت کرد به طرف مقابل وگرنه نادان خیال بد میکند.. افراد سمس ان باید ازش ...

من دیگه از خانواده خودم دوری میکنم چون هیچ وخ خیری ندیدم ازشون کلیم خرجشون کردم در صورتی ک یه تولد دخترمم دعوت میکنم نمیان ک کادو ندن ولی من با این ک اونا تولد نمیگیرن کادو هاشونو میگیرفتم میدادم 

من دیگه از خانواده خودم دوری میکنم چون هیچ وخ خیری ندیدم ازشون کلیم خرجشون کردم در صورتی ک یه تولد د ...

میدونم از طرفی هم نباید کسی که محبت کار خوب در حق کسی میکنه توقع و انتظار جبرانم داشته باشه

الان خوبیش اینه تو برای حال خوبت داری کارایی میکنی از جمله وقت گذاتن برا خود و خانواده خودت فاصله گرفتن از افرادی ک میدونی ک ذهنتو حالتو بد میکنه

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
میدونم از طرفی هم نباید کسی که محبت کار خوب در حق کسی میکنه توقع و انتظار جبرانم داشته باشه الان خو ...

من باور میکنی هیچ وخ انتظار جبران شدن نداشتم؟ ولی خب بدی میکنن ... بدی نکنن خوبی هم نمیخام . ۱۲ ساله همه کار با شوهرم براشون میکنیم . از این ب بعد ب مامانم گفتم پسر بزرگ داری دوماد جدید داری .. البته اون دوتا هیچ کاری براشون نیمکنن . ولی ب دومادمون پول قرض زیاد میدن و داداشم همه طلاهای مامانمو پول بابامو میگیره ک ب من ربطی نداره ولی براشون کاری نمیکنن . شوهر من هیچ وخ هیچی ازشون نخاسته یه بار دوتومن خاست ندادن پولی نبود ولی ندادن ...بهشون گفتم از این ب بعد ب منو شوهرم ن چیزی بخاید ن کاری بگید بکنیم . پسر از ما بزرگ تر دارید ... دیگه تمومه ... اخرین بار ۵ سال پیش سره  یه مهمونی منو شوهرمو شام دعوت کردن ... اصلا یادمون نیماد کی اونجا غذا خوردیم ولی تا ابشیرین خونشونو ب شوهر من میگن بیار . ولی خب وختی بد میکنن دیگه نمیشه ادامه داد ...

من باور میکنی هیچ وخ انتظار جبران شدن نداشتم؟ ولی خب بدی میکنن ... بدی نکنن خوبی هم نمیخام . ۱۲ ساله ...

بسیار هم عالی...

به قول گفتی درسته میگیم هممون مهم نیست ک جبران چیزی بشه یا انتظار ولی ته دلت از خوب بودن و انسانیتی ک داریم میگیره..

این میشه دیقن همون حرف استادم ک اینا افراد سمس ان وباید ازشون دور شد..

خیلی خوبه ولی کاملا قطع ارتباط نکن میترسم مث فکر من بشه حسرت خیلی چیزا وقتی خدای نکرده عزیزانت برن زیر خاک بیفته ، رو دلت سنگینی کنه..

باهاشون کمرنگ تر کن رابطتت رو ولی قطع نه... 

بسیار هم عالی... به قول گفتی درسته میگیم هممون مهم نیست ک جبران چیزی بشه یا انتظار ولی ته دلت از خو ...

بله میدونم دوهفته یک بار میرم میشینم میام . فقط کارشونو گفتم ب پسرشون بگن .ممنون از مشاوره قشنگت😍

بله میدونم دوهفته یک بار میرم میشینم میام . فقط کارشونو گفتم ب پسرشون بگن .ممنون از مشاوره قشنگت😍

دمت گرمه ، ان شاالله تنت سلامت باشه

مهربونیا و محبتت و انسانیت هم پایدار

زنده باشی عزیزدل 🤍✨