2777
2789

من تو ۱۵ سالگی با یکی دوست شدم از تنهایی و جو بدی که پدر مادرم برام ساخته بودن ...

بعد یه هفته گفت که معتادم میخوام ترک کنم کمکم کن ،من احمقم بهش عادت کرده بودم ۷ سال باهاش موندم ،خیلی عذابم داد ،همیشه میرفت یه هفته غیبش میزد بعد میومد ازم پول میخواست و میگفت لغزش کردم .

منم گریه و زاری میکردم که تو رو خدا نکش ...

درس هام و به زور پاس میکردم حال روحیم داغون تر از قبل شده بود ...خانواده ش از خودش داغون تر بودن .

یادم میوفته از خودم چندشم میشه .چقدر احمق بودم من ...

یه وقتهایی هم میخواستم بهم بزنم گریه زاری میکرد و میگفت خودکشی میکنم ...

بعد از ۶ و ۷ سال گفت ترک کردم ،دیدم داره چاق میشه باور کردم ...نگو پودر و قرص میخورده ...

اومدن خاستگاری ،بابام گفت اینا به دردت نمیخورن .تو کجا اونا کجا ...گفتم قبول نکنی خودمو میکشم و...

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول کرد پدرم .که همیشه میگم ای کاش گذاشته بود خودمو میکشتم  و ...

بابام مهریه مو بالا گرفت اما بیشتر جهیزیه رو خودش داد ...

فقط دو سه ماه اول خوب بودن تو محرمیت .

بعدش خودشون و نشون دادن ...

موقع آزمایش ،جواب اون مشکل داشت نه مثبت بود نه منفی ...

بازم شک نکردم و دوباره آزمایش داد و عقد کردیم 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

نگو که زنش شدی

حالم خیلی بده ،خیلی

تو یکسال عقد کامل خودشونو نشون دادن .من همیشه فکر میکردم مردم اون منطقه آدم های خوبی هستن ،ولی الان اسمشون میاد تنم میلرزه ...

قبل ازدواج من کار میکردم و درس میخوندم .بعد از عقد دیگه سرکار نرفتم ،بهم گفت چرا کار نمیکنی دیگه ؟

پدرشم یادش داده بود نزاره برم دانشگاه .

دانشگاه و نصفه ول کردم به این امید که بعد از عروسی ادامه بدم و ...

کسی میخونه ؟ 😔

تو دوران عقد ،خیلی ها بهم گفتن جدا شو ...

قبل عقد بهش گفته بودم من با نداری نمیتونم کنار بیام .اگه میتونی برام خرج کنی بیا جلو ...

تو عقد هر وقت پول میخواستم در حد ۳۰ تومن میوورد بهم میداد .تمام لباس های خوبمو از پس انداز قبلم میخریدم.

نه طلا خریدن ،نه خرج میکردن برام .

منتها من هیچی نمیگفتم ،هر کی ام بهم میگفت اینا چرا این جوری ان میگفتم چشم و دل من که سیره ،نیازی به اینا ندارم ،

چند ماه مونده بود به عروسی بی احترامی هاشون خیلی خیلی بیشتر شد

یه نمونه از کارهاش 

نزدیک عروسی مامانم میخواست سرویس چوب مو بگیره ،اومد پیش مامانم گفت بیاید بریم از دوست من بخریم ،مامانم اول قبول نمیکرد ،ولی بعدش گفت باشه 

رفتیم سفارش دادیم و موقع تحویل گرفتن یه چیز فوق آشغال تحویلمون داد ...بعدم با من قهر کرد که تو اینجوری انتخاب کردی ،رفتم خونه شون جلوی خانواده ش از اتاق بیرون نمیومد ،بعد یه ربع که اومد نشست یه جا محلمم نداد .

ما باید ناراحت میشدیم که اون معرفی کرده بود ،ظاهرا از پر رویی و دریدگی بیش از حدش ما بدهکارش شده بودیم

مسخره کردی ما رو!!!!!!!!!!!! امشب خودمم میام به خوابت!!!خخخخخ

عزیزم حالم خیلی بد بود ،خواستم دردودل کنم 

هیچ کس نبود...